沈門師兄弟吹水區暨拜師區 (十八)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
【三點九沈大師】大師:減稅方案冇料到
師父好高興徒弟們咁支持師父 會繼續出三點九
1. 師父今朝玩即市食左糊啦 唔過夜
2.聽日開高 再沽 星期二一樣
3.美國減稅炒完 無料到
4.真正危機係下星期四之後 去到總統大選 馬克龍贏
5. 放完佛誕返黎師父就會開始中線部署
6. 呢幾日逢高就沽 食格仔食100點先

報告完畢!

馬克龍

今朝?
又話247先開淡倉?
但247係下午破架喎
又嚟奇幻潮

上完247邊有100點比師父食

話唔定上到25200 師父就會係櫃桶底摷十張23700大期出黎話: 大家可以食糊啦 果d沽既細期可以keep
差10k就平手啦

K 師兄之前仆好多喎真係
我已經賺返上星期師父陰尻我個d

【三點九沈大師】大師:減稅方案冇料到
師父好高興徒弟們咁支持師父 會繼續出三點九
1. 師父今朝玩即市食左糊啦 唔過夜
2.聽日開高 再沽 星期二一樣
3.美國減稅炒完 無料到
4.真正危機係下星期四之後 去到總統大選 馬克龍贏
5. 放完佛誕返黎師父就會開始中線部署
6. 呢幾日逢高就沽 食格仔食100點先

報告完畢!

馬克龍

今朝?
又話247先開淡倉?
但247係下午破架喎
又嚟奇幻潮

上完247邊有100點比師父食

話唔定上到25200 師父就會係櫃桶底摷十張23700大期出黎話: 大家可以食糊啦 果d沽既細期可以keep

這就是最高境界 - 本多終勝
差10k就平手啦

聽日師父有咩部處?\|/
多謝師傅
徒兒去到四月第三個禮拜蝕緊50k
最後一個禮拜多謝師傅指點 少少地執返60k返黎
五月繼續請師傅多多指教

\|/請笑納
多謝師傅
五月繼續請師傅多多指教

\|/請笑納

有慧根.jpg btw 玩咩呢
多謝師傅
五月繼續請師傅多多指教

\|/請笑納

師兄博近牛
多謝師傅
五月繼續請師傅多多指教

\|/請笑納

4月期
多謝師傅
五月繼續請師傅多多指教

\|/請笑納

4月期

大恆 細國
多謝師傅
五月繼續請師傅多多指教

\|/請笑納

4月期

大恆 細國

即係贏60k定10k
多謝師傅
五月繼續請師傅多多指教

\|/請笑納

4月期

大恆 細國

即係贏60k定10k

.

佢話蝕緊應該用左本門絕,應該60k
差10k就平手啦

師父打開冚章
多謝師傅
五月繼續請師傅多多指教

\|/請笑納

4月期

大恆 細國

東網Money 18
18 mins ·
4月整體強積金獲利約39.4億元,平均每名打工仔在4月帳面獲利約1,415元,首4個月則帳面獲利約15,172元。
http://bit.ly/2p6Ok2i
#強積金 #有賺 #打工仔

師傅
低水100點係咪因爲除淨?

師傅:聽日都係逢高沽架啦,每次食佢100幾十點,預期聽日同星期二都係咁,但聽日唔好過夜。

自己參透

師傅:聽日都係逢高沽架啦,每次食佢100幾十點,預期聽日同星期二都係咁,但聽日唔好過夜。

自己參透

師傅有買過貨咩,食乜

自己參透

師傅有買過貨咩,食乜

佢之前瀨落時應該買左唔少貨,所以先可以沽左咁耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞