沈門師兄弟吹水區暨拜師區 (十八)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
挑!扮雙頂呀?
唔好同嚟呢套啦!賤貨!

八婆上啦屌

放心 等trump稅改出 +期結就會繼續上
而家太多uncertain
一穿就25000見

不過師父嬲到確認期結升勢
聽日搵位入
買唔買牛好,大師確認升勢

幾時?邊到?
大師午間教路:忍手等結算後再部署!

訊匯證券行政總裁沈振盈指,大市有可能挾上做轉倉及結算,預料明日期結,有可能企上24,600點以上,建議目前勿輕舉妄動,待結算後再作操作

冇喎
只搵呢段

幾時?邊到?

師傅話期結
企穩246

好似

幾時?邊到?

師傅話期結
企穩246

好似

嘩!嚇死
咁當抽水啫
師父個三點九出未
唔怪之得無力啦
【三點九沈大師】大師:做唔做淡睇你自己
#沈大師 #三點九 #港股策略王 #恒指 #實戰理論 #有片 #有聲 #沈振盈 #好強嘅氣

https://www.facebook.com/winmoney.hk/videos/1391592144238901/

師父好重火
師父惱
好難捉摸

師父好重火

比啲外人搞到發晦氣
師父呵番
睇個樣師父似睇升多?
師兄弟殺啊
平倉算
大師話希望聽日有24700
#沈大師 #三點九 #港股策略王 #恒指 #實戰理論 #有片 #有聲 #沈振盈 #好強嘅氣

https://www.facebook.com/winmoney.hk/videos/1391592144238901/

大師:預聽日高開試沽

又試沽?
咁之前D淡倉呢?
又無撚左喇?
3.9: 做唔做淡睇你自己😂

今次有成3分鐘
內容:彈高做結算,(師父做法 )keep少少淡倉做對沖
另一部署:聽日預高開 上247就沽佢 後日夾上

最後師父嬲啦 特登提前幾日比人鬧 引埋句粗口 話佢中就無人提
「聽黎做相反,貴客自理」
仲話如果有人話佢三點九沈大師無用就同佢講 得個知字就得 隨時可以唔做
師父
師傅發脾四,睇到佢個悔氣樣真係爽過睇四仔
好驚師父封筆,係咪應該要系fb留言支持師父?
好驚師父封筆,係咪應該要系fb留言支持師父?

系你老味
大師嬲到想封咪啦
你班友唔好再串鳩佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞