沈門師兄弟吹水區暨拜師區 (十八)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
大師連拍廣告都撈埋
邊個激嬲師傅 你地大鑊了

唔好呀

想滅我門者,見一殺百

個個乜乜Carlos Wong 講到自己咁把炮又走去睇三點九 輸咗又要串大C 想搞串個party啫

就係條仆街 琴日大師先話246有阻力
比條撚屌串完今日就確認升勢話睇上247

聽到大C話隨時可以唔做 好傷心 大C俾人串到想喊
btw 大師阿記fans?
【三點九沈大師】大師:做唔做淡睇你自己
btw 大師阿記fans?

唔怪得阿狗咁霉
邊個激嬲師傅 你地大鑊了

唔好呀

想滅我門者,見一殺百

個個乜乜Carlos Wong 講到自己咁把炮又走去睇三點九 輸咗又要串大C 想搞串個party啫

就係條仆街 琴日大師先話246有阻力
比條撚屌串完今日就確認升勢話睇上247

聽到大C話隨時可以唔做 好傷心 大C俾人串到想喊

上左去支持師父未
屌你老尾依D嘢 講得出嚟嘅 就唔係人

師父息怒呀

笑到肚痛

師父息怒呀

笑到肚痛

我地成班師兄弟都唔撚係人

此言差矣 我地9成9時間都係呢個post到屌/撚。係大庭廣眾多少都俾幾返2分面師傅。班仆街大庭廣眾到屌完(winmoney)踏上屋企(Louie Shum)又屌,俾我都火

師父息怒呀

笑到肚痛

此言差矣 我地9成9時間都係呢個post到屌/撚。係大庭廣眾多少都俾幾返2分面師傅。班仆街大庭廣眾到屌完(winmoney)踏上屋企(Louie Shum)又屌,俾我都火

連登各位師兄弟
對師傅都不過係百屌成材
一直以黎都好感謝師傅
係班街外人無性
大家快啲夾份請師傅整返個call G遊等師傅下火

師父息怒呀

笑到肚痛

連登各位師兄弟
對師傅都不過係百屌成材
一直以黎都好感謝師傅
係班街外人無性

師父息怒呀

笑到肚痛

連登各位師兄弟
對師傅都不過係百屌成材
一直以黎都好感謝師傅
係班街外人無性

Vic師兄佢...

師父息怒呀

笑到肚痛

連登各位師兄弟
對師傅都不過係百屌成材
一直以黎都好感謝師傅
係班街外人無性

呢兩日升咁多我地都有多謝師傅!佢地有冇?!

師父息怒呀

笑到肚痛

連登各位師兄弟
對師傅都不過係百屌成材
一直以黎都好感謝師傅
係班街外人無性

Vic師兄佢...

VicF 師兄係打在師心,痛在私心

cls d 人唔好再咁串,我唔想師父收山 我地真係好鍾意師父既分析架
大師做左咁多年有咩風雨未見過
點會俾d三言兩語影響到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞