沈門師兄弟吹水區暨拜師區 (十八)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
邊個激嬲師傅 你地大鑊了
師父確認升勢 係咪應該將阻力圖倒轉變支持圖?
屌你老尾依D嘢 講得出嘅 就唔係人
屌你老尾依D嘢 講得出嘅 就唔係人

係公司笑左出聲

出面d 人好過份
師父確認升勢 係咪應該將阻力圖倒轉變支持圖?

師傅係話會上24700做淡倉=只係挾上24700,24700之後會大跌

大師幫建行賣廣告
建行😨

大師幫建行賣廣告
建行😨

大佬靠食質子熊咩,緊係要揾吓外快,何況師父天生一副明星相

大師幫建行賣廣告
建行😨

師父攬住個牛頭
重牛過夜 有冇手足一樣
聽師父話!
聽日上到237 繼續call 劍指250

大師幫建行賣廣告
建行😨

師父攬住個牛頭

屌一陣睇

大師幫建行賣廣告
建行😨

師父攬住個牛頭

真心 我淨係睇大師一個股評人 佢嘅一份骨氣唔係個個有 佢唔做我都唔知點算
建行
我一向最尊敬師傅

唔好呀

想滅我門者,見一殺百
關鍵時刻,絕不含糊!誓死保護祖師爺!!
上facebook護駕!

唔好呀

想滅我門者,見一殺百

個個乜乜Carlos Wong 講到自己咁把炮又走去睇三點九 輸咗又要串大C 想搞串個party啫

唔好呀

想滅我門者,見一殺百

個個乜乜Carlos Wong 講到自己咁把炮又走去睇三點九 輸咗又要串大C 想搞串個party啫

就係條仆街 琴日大師先話246有阻力
比條撚屌串完今日就確認升勢話睇上247

唔好呀

想滅我門者,見一殺百

無需審判,即時槍決
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞