[多圖慎入] 機械人產品綜合討論區 玖 謝絕老翻 歡迎互毒 黑白馬鹿 善用不推文

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
打算砌完GAIKING THE GREAT就算,其他 PARTS 入翻盒
正常SIZE既GAIKING THE GREAT太少款了,
一係太大一係太貴一係間廠太垃圾
焗買
帝皇我覺得OK喎, 不過對翼個扣位係PK啲
我有好鬼大個隻爛膠, 真係得個大字
有無人訂左ES獅人鳳
好似得孤開左訂?
ES去返伯伯度訂啦
唔太熟es, 即係邊間? 之前買es 31係九展會場版
唔記得信和11定10樓, ACTION TOYS自己本鋪
10應該係明眼人
太耐無去...咁應該11樓了
揾日出去訂先
打左電話上去問左伯伯先
旺角鋪: 23909843

https://www.facebook.com/ActionToysHK/
https://www.taghobby.com/archives/448382

BAMDIE隻INFINTY版GETTER DRAGON 模型新圖

我覺得太碎啦....
又嚟龜裂萬能俠
今晚用有點傷感嘅心情開箱,因為每晚陪我一齊玩玩具嘅毛孩今朝早走了

節哀
今晚用有點傷感嘅心情開箱,因為每晚陪我一齊玩玩具嘅毛孩今朝早走了

節哀,祝願佢一路走好
你都睇開啲, 唔係毛孩知道都會唔開心
大比例個隻萬能俠, 唔刻意滲線, 其實都仲OK
RIP
我十年前都試過,開頭一段時間(特別係第一日)係幾難捱幾唔想返屋企
估唔到呢度可以分享玩具仲可以做我個樹窿。

我咁嘅時候仲開箱就係想分散下自己注意力,見到屋企乜嘢都諗起佢真係好難受,我諗師兄你會明白。

唯有靠時間平復,多謝各位關心
依隻三一整到太誇張喇

巴打節哀
我明阿,我個係由我小學既時候開始養陪咗我16年,真係一齊大
雖然有心理準備會走,但一日入面由行到變行唔到
我仲好記得嗰日由屋企痛到係咁叫同去到獸醫檯靜晒但擺晒尾嗰一吓,而家諗番個鼻都酸酸地
除咗叫你睇開啲之外就係準備好後事,當年焚化爐個制係我覺得最難啪落去既開關黎
頂,俾你攪到鼻酸酸。

我呢次第二次經歷,對上嗰次唔識養六年就走咗,感覺無今次咁大。不過兩隻毛孩都好乖,唔駛我睇住佢地走。你講嘅情境,我估我一定會崩潰 ……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞