[多圖慎入] 機械人產品綜合討論區 玖 謝絕老翻 歡迎互毒 黑白馬鹿 善用不推文

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
我當初都話左, 今年內出到算好...

不過俾大家透下氣都好嘅
你啱, 山口式個隻都要識扭先好玩, 老千模型希望出得好

不過十一萬YEN...就算錢唔係問題, 心理諗法呢個問題要解決到先得。
認清楚,呢間野係手工藝品同賣設計,咁你就會厄玩到嘩嘩聲

幾時有新情報
宣佈延期出貨
又可以將啲budget轉去買遊戲機
要ps5 定係勇者王加dlc
Why not both
呢期要轉陣營去Xbox

小小評語
藍迷二始終改模比較多, 個人喜歡佢多過微量改模嘅紅改, 大劍又改番去跟原設, 個劍柄比紅迷果個怪柄好睇好多, 腳板前後刀都係活動式又係唔錯。

至於砲裝, 砲身多段式展開係好正斗, 肩盾砲亦改成可多形態組合增加可玩性, 但原來Strike肩個活動架係假狗, 肩砲只要插係個架上面而唔洗開架, 另外飛西兩面係無位插砲個搖臂, 肩砲背亦無留插口, P西最小都要有多件連接件放排電加側伸掛劍砲插口, 但九成會係另外出個full set跟一隻加長有側插口嘅P版空西再轉穆叔marking
今代首發兩邊都無大作, 我就等下先算

不過MB版對陽電子砲有啲面目全非
宣布咗?邊度睇?延幾耐?

有冇C兄知道LEE 間廠D野得唔得
睇住斷空我延幾耐, GGGG應該差唔多
你需要係係兩千銀同埋好大個櫃, 仲要櫃裏面有空位

二手野真係多功夫...仲要上手變唔啱, 我夾硬合體夾爆左兩個件, 好彩加銅枝整得返
高手!
係鬼...
加銅柱已經係高階技術
琴晚狀態好, 先搞得掂, 平時係會炒

呢隻腰甲兩塊, 加埋SUPER MINIPLA X救援裝甲個膊頭位
都差唔多鑽到正中間
請問隻40 cm eva 邊到仲有得訂, 而家想買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞