[多圖慎入] 機械人產品綜合討論區 玖 謝絕老翻 歡迎互毒 黑白馬鹿 善用不推文

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
47都係因為當年少人訂貨量少先上神枱啫
本身都唔算特別靚
佢之前兩隻重高其實都唔差
47係46改色,配色未必人人鍾意,但技術上佢算係最高水準
有BAMDIE , 無停產
等你地D 人買晒隻MG WING, 之後先再販隻GFFMC
d噴射effect都幾核突吓
唔用pvc根本做唔到果個感覺

遲到頭批夾有人唔攞先後補有得攞
不過又好彩呢次抽大蛋呢隻又冇乜大問題, 關節都唔鬆
GFFMC由wing 開始質素先好,我真係唔信侷唔再販
咁隻Wing 肯定仲會換翼改色轉盾砲出番隻early type嘅
HIRM黎講
呢隻靚過wing zero好多
呢隻嘅話我覺得正過白切雞
我都等緊
當年買mg ver. Ka同RG都覺得正
今個月已經窄窄地,但係隻撒旦又係魂shop限定
從來對Wing嘅變型系統無乜興趣(因為都係將啲手腳啪埋再反轉成部機就算),不過咁貴買返黎無理由唔玩盡佢;可能無期望就無失望,今次反而有啲驚喜( 淨係個支架都用成六七個零件組合),當中見到唔少心思位,同埋啲marking真係挽回唔少分數, 明白師兄點解話呢隻係做得幾好

裝埋啲矮星上去,都幾型
想要tv版zero多啲
GFFMC由wing 開始質素先好,我真係唔信侷唔再販
咁隻Wing 肯定仲會換翼改色轉盾砲出番隻early type嘅
呢隻嘅話我覺得正過白切雞
我都等緊
當年買mg ver. Ka同RG都覺得正
從來對Wing嘅變型系統無乜興趣(因為都係將啲手腳啪埋再反轉成部機就算),不過咁貴買返黎無理由唔玩盡佢;可能無期望就無失望,今次反而有啲驚喜( 淨係個支架都用成六七個零件組合),當中見到唔少心思位,同埋啲marking真係挽回唔少分數, 明白師兄點解話呢隻係做得幾好

裝埋啲矮星上去,都幾型

我都玩下變型機先
(謎之聲:人叫鳳凰,隻金色野你又學人叫鳳凰)
今日係有勇者王現貨?
你講超合金魂? 福利好似POSE 過出黎
係呀,我見係今日通販
福利有不過唔多貨
InS 2100
行一行熊貓,唔覺意又落咗搭
神人
我諗下先太多錢要洗啦
原本都無諗住訂,點知旁邊有個師兄話呢隻少衆嘢無乜人會訂驚沖現會貴,同埋呢啲機體再版嘅機會好細,聽落幾有道理又落咗搭
分析得一d都冇錯世界係有後悔藥賣,不過個價(現貨炒價)唔係個個接受倒
我再掙扎下先要先找mb 炮裝,藍迷條數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞