[多圖慎入] 機械人產品綜合討論區 玖 謝絕老翻 歡迎互毒 黑白馬鹿 善用不推文

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
有愛就唔好慳個一百幾十啦, 今時今日買玩具落訂為先
又多一位勸敗師兄!
pass
師兄會唔會買最終大合體?
GFFMC由wing 開始質素先好,我真係唔信侷唔再販
咁隻Wing 肯定仲會換翼改色轉盾砲出番隻early type嘅
呢隻嘅話我覺得正過白切雞
我都等緊
當年買mg ver. Ka同RG都覺得正
從來對Wing嘅變型系統無乜興趣(因為都係將啲手腳啪埋再反轉成部機就算),不過咁貴買返黎無理由唔玩盡佢;可能無期望就無失望,今次反而有啲驚喜( 淨係個支架都用成六七個零件組合),當中見到唔少心思位,同埋啲marking真係挽回唔少分數, 明白師兄點解話呢隻係做得幾好

裝埋啲矮星上去,都幾型

我都玩下變型機先
(謎之聲:人叫鳳凰,隻金色野你又學人叫鳳凰)
師兄會唔會買最終大合體?

你指build divers re rise果隻呀?我唔會呀,買齊普通色版就算,周圍都賣到斷晒(估唔到神盾騎士就大把)
MG Wing 0 Custom 設計係正過其他MB,不過個人覺得舊矮星外觀太醜樣係敗筆,白雪雞前奏曲啲新矮星就靚好多,不過對不舉新翼又係唔知想點咁 所以其實佢正正經出番隻Wing EW其實仲好

模型鳳凰買咗都未砌
re:rise 最終合體四隻淨係無買May姐,不過都唔會玩佢果個大合體
最pk 係將個座台放左係呢set 到, 以前係擺係個主體到, 而家等你地食晒呢set 野, 之後先再出個鎚, 焗齊set
My wing Zero custom 必買我4子Mg都砌好晒。差佢一隻就齊人,簡簡單單唔好咩咁多野係身最好

Re rise 我反而諗緊買唔買隻BB,補色地獄
連埋鎚仔display埋出來,真係幾有霸氣不過佢今次冇再販個鎚仔
當年ggg本體同鎚仔個價曾經跌過
(利申合金魂ggg冇買,只買左sr set)
個座台舊果set都有,主體無跟座台
我痴線打錯MG, 其實講GFFMC
不過要集齊W五子又只可以選MG先齊人
就係講主體無座台, 放左係option set 到
主體加鎚 千六定千八, 個陣心諗點解要係amiami 衝第一輪, 買到懷疑人生
其實淨主體都叫唔洗台座都企到,但加鎚已經一定要加鎚座,再加Star呢part嘢更加一定要用座令全套野硬直昇起先固定到黎display

呢set高遠蛋幾靚
相信千值練d武器仲令你每日都懷疑人生
頂唔順聽晚繼續

呢個工具唔錯,效率提升唔少

買盒送玩具
本身有舊版,但見到爆米有8折,都忍唔住買盒嚟收藏.
btw 本來想買埋FA巨神,點知四眼妹話賣哂
你呢度兩隻散賣幾錢?
8折完幾錢? 蟻CAFE都特價緊
呢隻個盒同獅子頭配色真係幾想要
1352,平過螞蟻
THANKS!
咁真係抵
差唔多去返初版最低價千三有找
皆旺得番兩盒,但兩盒嗰盒都有Sad,呢隻最主要我係J盒,所以走咗去ins揾四眼妹買.
唔好意思,唔係散買,一set三隻高達加兩款建築物同燈,但係我買間鋪建築物同燈多好多,宜家我買咗一set 另加兩個建築物,7粒$220,相中係己經係兩款建築物拍埋一齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞