[多圖慎入] 機械人產品綜合討論區 玖 謝絕老翻 歡迎互毒 黑白馬鹿 善用不推文

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
本體等佢再販好過
出咁多背包咁好賺
唔信唔再販
SET左燈係唔同啲
如果有師兄對呢隻嘢有愛講聲我聽,我只收番成本就可以,純粹測試下自己運程
你真係好好人
成日幫人買野
如果唔介意,我要咗佢啦
無問題,TG我

@rockmanmochi
係街從來冇見過

瀨咗一次,不了
我都覺得自己上賊船
愈升愈有,隻Perfect strike 唔知會用乜型式來坑你錢
我估係出strike rouge +新式飛行背包+電池組件
空炮劍加清西改marking 咪得
依家個空pack側面無插位掛劍炮, 頂對劍位雖然拆得, 但個ball joint好幼應該唔夠力換做掛嘢接口, 點睇P西都似會有新空背包
我一開始就衝住佢少個pack先買,點知就出lighting破咗我戒
暫時我都係預定一部機買一個pack玩算
然後清西盒都畀我掉埋,因為又少件又佔空間
咁你有幾多部機先
清水西大王
一部清水咁多
紅骨都係一跳就買最近呢隻,藍骨就兩隻都有買
之後都係CBX1X2,一隻白正義女神
係EVA本來一隻初號一隻2號,點知多手買咗隻2020初號,違反一機一模既原則
數數吓其實真係得清水個盒係掉得,佢最少剩位可以用袋裝
諗住八下你有幾多可以玩背包嘅機咋,不過原來師兄嘅收藏都唔少!

我都贊成一機一模呢個玩法,無謂中財團嘅圈套。

宜家有藍紅骨代替清西玩背包,咁就無必要高追清西啦,仲可以有多隻新主體玩
我其實好少會溝背包玩,係以前紅骨未出先用清水玩過一次扮寒酸A西
之後紅骨出我係冇郁過把弓,我係幾唔鐘意flight unit之後嗰啲
而家啲骨我反而係最怕溝舊模出野,最少藍骨已經齊模可以變second G,金骨可以出細佬部機
可惜市場就係鐘意有大大隻翼,有傳無翼嘅MB炒唔起
咪好囉,我喜好本身唔鐘意有翼w
CB都係鐘意ABC唔鐘意FC既

千值練係咪想重出返晒d marvel
1/12 , 打SHF 條line

全部都變晒有甲
柯栢文元祖 Diaclone Battle Convoy V-Max 新 promo video 來了
https://twitter.com/takaratomytoys/status/1310791662382313472?s=21
奶野...
又要買...
diaclone你又啱
不如講下你有咩唔玩
HOTTOYS, 大部份METAL BUILD, 大部份老變,
VER KA ROBOT魂, MEGAHOUSE所有機械類, 神話,
大致係咁...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞