[多圖慎入] 機械人產品綜合討論區 玖 謝絕老翻 歡迎互毒 黑白馬鹿 善用不推文

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
接受唔到
一隻隻氣俾老千出
RIDER系我直頭好鐘意
等睇多啲相先, 可能支炮同劍好靚呢
比例唔同..
支那廠個兩隻宇宙騎士BLADE我唔再貼了
之前貼嘅第一隻原來已經叫做唔反胃...
佢哋嘅美學就係:係唔係都加堆刻線落去
然後整到三尖八角、務求吉到你玩唔到
你講個隻我貼過, 另一隻四不像先反胃...
將BLADE所有好睇嘅位改到嘔心...
大屎忽, 大粗腳, 醜膊, 柒頭

pose+ 新野
宇宙戦士 バルディオス都仲叫知係咩
赤い光弾ジリオン真係第一次聽
pose+個市場係咪匕攻年上系阿叔
見佢出親d野無返d人生歷練都唔識
ゴワッパー5 ゴーダム我都係睇過個opening咁大把
佢隻大肥仔咁快有彩模
點解ggg仲未有
ggg 第二條line,我懷疑隻ggg 唔可以分體 , 如果唔係放返落呢條line 都得, 唔駛開新
隻ggg小腿有連接位
應該係可以合體
我見佢新line 叫style+ ,諗住淨擺款, 分體同pose 係兩難
隻GGG有得分體,之前好似有流出過gaiga圖
而出赤光彈茲里安反而說明呢條line唔係淨出超機人,即係啲變形電單車類物體都有機會出

終於到手
如果無得分體真係不了,反正已經訂咗老千gggg
除非pose+呢隻係gfg,咁就吸引到我
https://youtu.be/zKAJ3GOlApU

好正,雖然係舊嘢,但係都好過癮。 最正係個頭變形會慢慢升上嚟
https://sen-ti-nel.co.jp/sale_information/5379/?fbclid=IwAR2jyAQxa3HTuw7EjPFvUF0RaY_G3cuiexxlWxRDeYv4COa9yHhX5Ew1LPM

更新日: 2020年10月6日更新
商品名: METAMOR-FORCE “BARI”ATION 超獣機神ダンクーガ ファイナルダンクーガ
発売日: 2020年10月10日頃発売予定

大家要準備錢啦
要來ge始終要來
無錢找數
ZERO等你評價先出手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞