Samsung Galaxy 集中討論區 (94) Z Fold2 |Buds Live | Note20U 繼續叫春!

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
好唔好用?
遲啲都想出隻錶
我冇買 用唔著
其實維基mall 細鋪都抵買,不過睇你信唔信細鋪。
N20U $8888 星期四用花旗維基卡俾錢$7999.2埋單再加5%回贈。

******內幕消息******

有fd做緊三星客戶服務員,話個系統死左,希望聽日IT同事可以搞番掂,但ear buds 就仲有貨喎。

雖然個網就有啲廢,但為左個buds,唔係咁蝕比佢啊。各位巴絲比個機會個網聽日再試試佢

[信不信由你,唔信都無辦法]
S10+都有,而且係上半部份,但唔係特登去睇都唔覺
之前隻galaxy watch電都頂到唔止一日,
之後轉左fossil gen5有d後悔
多數都係衝爆咗個server
我都係第一次買watch,同手機整合得唔錯
j左d錶面好耐
當然帶開勞果d 唔洗買
之前我部 S20 Ultra 5G 都冇事,點解今次咁唔好2彩
認真
真係一定夠2日
利申 用緊LTE版
我上price.com見到啲細鋪都好似好平
不過真係唔太信得過

唔知點解睇睇下price.com覺得自己出部S20+都可能夠
其實覺得最麻煩係太多嘢要叉電
所以都係簡單啲好
依家可以手機叉晒耳機手錶
太平嗰啲冇贈品同保養
S20+比較可靠大約係$6500
係咪疊上疊
有冇收到風有人投訴綠 mon
三星真係要生性,咁落去S875機真係一萬起跳
但粒電真係
Fossil gen 5揮手區
日日叉唔覺有問題
多過一日你夜晚唔記得叉先有問題
個fd話暫時無喎,㩒入去變左綠mon?
一星期後應該正常返
根據德國網站 WinFuture.de 的爆料,Galaxy Z Fold2 在歐洲市場定價為 1,999 歐元(折合 HK$18,310),較上一代便宜了 100 歐元,而新機無論在機身設計和配置都有所改良,比上一代技術更成熟之餘,支援 5G 網絡亦是消費者在意的地方。根據已經流出的圖片,Galaxy Z Fold2 將會有黑色和銅色兩種機身顏色選擇。

唔係貴好多
類似噉
我就算拎部n20u去trade都要補1皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞