Samsung Galaxy 集中討論區 (94) Z Fold2 |Buds Live | Note20U 繼續叫春!

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
係呀,正常,放心
佢個問題係唔抵
而唔係唔好
呢個規格賣7千幾真係唔知點講好
乜watch 3 唔係任何qi wireless charging 既dock 都差到電架咩?
今日入手埋watch 3,放上去無線差電既尿袋無反應,用verbatim 既wireless charging dock 又係無反應,要擺上去note20u 背先差到

有無入左手既巴打試試?
有個youtuber 都試左,只可以用係 指定配件
原本冇人用都慢到你懷疑人生
我都係note20無u
自己太粗魯,曲面機爛左兩部唔敢再用
不過佢膠背得嚟幾好手感
登記buds live個網咁樣係咪正常?
有無巴打有登記buds live個網比我
入嚫去都叫我改password改到我都唔記得
又要10個字
又慢
撳完確定又唔覺佢load緊

我尋晚入去登記順到不得了喎
佢login果到慢
巴打share條link得唔得
早幾日trade n10+
啱先拎n20u

用咗2個幾鐘 暫時感覺:
n20u UV貼屏下指紋好10+好多
以前10+UV貼成日解唔到
依家無呢個issue
最多撳兩下就開反應好快

120Hz順超多
成個系統爽咗
直頭係day and night difference

呢兩樣真係提升好多體驗

不過同時感覺發熱勁好多
唔打機都暖暖地 冬天使用一流
都係用 Samsung 官網襟入去
可能夜晚入會順 d
相機呢
2代都係咁,我得一個非三星無線叉係充到佢,其他都唔得!

有非三星最少五款誠過都唔得。
今次買note 又無再送個個 Samsung duo charger, 我記得note 9 + galaxy watch 46mm 個陣都係靠佢
我上年 note 10+ + switch 2 都係靠佢送個 duo 放屋企。

公司就用跟機叉
我隻watch active 2 + Note 10+又係靠個Duo嚟叉
原來咁多同路人
用 Note 機背叉,都好難叉。。

少少位對唔準都叉唔到!
Note 20對比S20+
除咗支筆同粒U之外全線downgrade咁制
仲要貴啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞