Samsung Galaxy 集中討論區 (94) Z Fold2 |Buds Live | Note20U 繼續叫春!

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
不過算啦,apple 都係要專屬charger

只不過剛轉會過黎,床頭係apple 3 in 1 既charger,諗住物盡其用
頭先試左陣,完全唔想靠機背
Apple 唔係副廠都得?

好多副廠嘢喎。

三星用幾個大牌子副廠都叉唔到隻錶。

最頂癮個 duo charger ,除咗跟機個火牛之外,其他乜牛都叉唔到,連佢自己跟電話送嘅 25w 牛都唔得,冇理由去旅行都帶多隻3腳英國牛。
其實而家綠 mon 問題確定咗係硬件定軟件問題,唔想過咗 14 日換機期
我意思,唔係普通QI charger 就差到
總結S20的120Hz比一般60Hz屏幕護眼

這塊屏幕雖然在120Hz刷新率下還是PWM 240Hz,但是每一幀的刷新時間變為了原來的一半,對於人眼聚焦的固定屏幕範圍,實際上佔空比提升了,因此S20系列在120Hz刷新率下 頻閃深度比480Hz的120Hz刷新率PWM調光OLED屏還要低一些。

終於都出左 8098蚊(中移)

送原裝套+咩鬼UV

壞消息:唔撚記得左原來今年8月到期,幫我續左約
好癲

利申用開note9
以前提早攞機係真係冇得提早登記贈品,要等正式開售先有link登記
今次唔係衛訊自己早派機,三星自己官方facebook都寫預訂最快26號有機攞,所以26號俾人登記都正常
咁平,但用mylink睇現客買手機係8998
下星期s20應該有one ui 2.5
已經換咗 Note20 Ultra
但係始終分唔到係咪綠 mon
你在暗嘅環境下,開dark mode 同120hz,再將亮度較到約5-10%,你睇下啲灰色位有冇綠嘅感覺
遲下會更新

exynos s20初頭都有
最後更新搞掂
好似有又好似冇噉囉,淨係覺得校到最暗,啲色會有啲唔同,好似洗水 mon 噉
只要你合約夠12個月 就可以優惠1100
好撚慘
佢唔係勁綠,但d色唔係咁準咁
個buds live名額滿左㗎
個天好大煙霞好濛
未諗到點試
係,我就係想講呢樣,唔係好似人哋成個 mon 綠過綠帽,係啲色硬係爭啲噉
咁好?
護眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞