Samsung Galaxy 集中討論區 (94) Z Fold2 |Buds Live | Note20U 繼續叫春!

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
預咗啦
我嗰個都有事,校到最暗睇灰色,上半 part 會有淡淡嘅綠色
噉我換唔換機好
喺九龍灣三星買直接拎咗Buds live,
爭扎緊自用定賣出去🙈

(睇Post大家都好似覺得Buds live好用,
本身有用開Cheap雞藍牙耳機+自問對音質要求唔高,
但張單連埋手機,賣buds live唔會俾張單佢,
一陣佢壞咗咪好麻煩?)
幾舊水唔會同你計咁多嘅
呢對buds live 唔係入耳
如果你用緊個對係入耳
都可能聽唔慣,嫌隔音唔夠
因為佢骨傳導
galaxy store?
note20u ,因慣左唔用套預左兩側有誤觸情況

發覺比note10+/s20+少左好多誤觸,呢樣幾意外
我覺得如果只係綠mon 問題,其他正常嘅話,唔換好啲,等軟件fix,如果你換呢部,下一部可能都係綠mon
我全家無人用smartone
想問巴打們 邊度買s20仲有得平d?
睇嚟今日都係要出大鋪睇多次有咩優惠
主要係睇邊間鋪做緊你張卡優惠
贈品方面官方都係送嗰啲嘢(八達通、Buds)
套/貼跟機已經有
鋪頭自己送嗰啲又多數係垃圾(叉得好慢嘅叉電板/尿袋、128GB廢SD card)
唔該上面巴打,晏d出去睇多次有咩優惠岩用
呢種勁低亮度既偏色係咪佢講緊個種

之前部 S20 Ultra 都冇……
應該冇
我諗張sd card係Samsung嘅online shop部門自己嘔出嚟(官網冇寫)
你最好問番smartone

八達通唔清楚
因為我次次都係用完佢送嗰$500就cut卡退錢(幾蚊)
下次再開新卡
Smartone 出淨機無嘢送,都係得自己去Samsung 登記既贈品上台簽約個啲唔知有無其他嘢送
俾9000買部叉電25W。手機你地都接受到
可以直接拎咁好
有塵綠mon都
係呀,特選客戶個藍牙喇叭都有得即場拎埋
佢仲即場幫手登記哂啲嘢,所以club s已經入埋嗰10倍積分,唔洗再攪..,好方便
冇120w都最少俾65W啦
原來係咁😯😯我只係覺得佢好似幾型!🙈
咁買手機唔係淨係買個快叉嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞