Samsung Galaxy 集中討論區 (94) Z Fold2 |Buds Live | Note20U 繼續叫春!

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
希望遲d更新fix到啦
Sony我唔知啦 ,airpod pro用機器測出黎,只有最近一次更新有稍微削弱,效果係某啲頻率弱左2-3db,但削完依然都係tws最強,唔知佢地嘈咩
係囉
唔通平一千蚊嘅代價就係 nerf 咗,又話用最新嘅 M11 材質
https://youtu.be/lydnIwLhn8A
https://youtu.be/AEk8khySBUo

https://www.rtings.com/headphones/reviews/apple/airpods-pro-truly-wireless
Update 12/04/2019: After receiving multiple reports of the ANC being worse than before after the 2B588 firmware update, we retested the Apple AirPods Pro's noise isolation performance and didn't get noticeable test result differences. Apple might have tweaked the ANC, but not enough to noticeably impact the overall performance.
呢個未update到最新改弱個版本,但人耳+主觀記憶從來都唔可靠架啦 反還反唔好盲反
你自己去同班AirPods Pro用家講囉

"你覺得有問題係你嘅問題唔係apple嘅問題"
屌,我長期活躍係tws po,講過曬啦成班,我自己又唔係airpod用家,理撚得佢地點諗。 各大tws有咩測試數據咪攞上黎講,邊度會特登理 airpod嘅po
衛訊好ok,比你開兩部
點解我部嘢影出嚟同你差唔多,但係就咁望唔覺塊mon綠嘅
我覺得換完好左
但係 120Hz 開 Play Store 畫面下半 part 近導覽列綠過之前
好左啦
我覺得係轉移咗位置 之前綠嘅部分上啲 而家下啲
試下校到最暗 + 120Hz + 自然 mode,開 Play Store 首頁?
唔知係唔係呢
原本太暗
會拉高曝光嚟影 所以影出嚟會明顯d
我較咗dark mode,睇落個色都仲係灰色,唔似會變綠可能我好彩啲啦
點解你咁好彩
定係我對綠色比較敏感
但係換完機之後肉眼睇仲明顯咗
之前我download過張香港加油既圖做aod...轉左機後唔見左,有冇人有?
可能心理作用啫因為我影出嚟都同你差唔多
你唔講我都唔知原來有咁世界級嘅設計
你都無乜事
其實我再望真啲佢嗰個又好似真係有啲綠綠哋可能我真係好彩啲
遲下6/7舊就買隻玩
希望唔洗食白色
就咁睇圖好似好左啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞