Samsung Galaxy 集中討論區 (94) Z Fold2 |Buds Live | Note20U 繼續叫春!

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

仲有半個月點捱
呢D先叫真多工
而家carousell班友獅子開大口要成千2
note20u 係咪冇得set關機鬧鐘?
三叔機無
2018打後an同ios唔係都係無得響咩? 我睇howtogeek嘅文章講
背後個邏輯唔知係咪關file based encryption事,關機之後,除左schedule turn on/off,其他功能一律收皮,減少attack surface (利申鳩up)
白色應該會氾濫同時都最平
本身都已經唔靚
紅色就真係靚
唔保證work,你可以試下去device care,進階入面開自動reboot,呢個reboot時間要早過你個鬧鐘幾分鐘,試下得唔得。
Jeanie red同bts purple好鬼靚 有啲想買韓水
唔係講笑 真係好靚好吸引
想知同sony比,NC同音質點
我仲以為想用測試去反駁用家實際體驗係支那廠先會做

Q:降噪差咗好多,好廢
A:測試冇問題
Q:但係以前聽唔到人聲,依家聽到喎
A:你覺得有問題係錯覺
Q:唔好我一個覺得有問題,係好撚多人都覺得有問題喎
A:數據證明冇問題
Q:咁點解會聽到車聲聽到人聲聽到環境聲
A:用家問題

goodest logic
我就真係未見過三星用家話個mon偏綠,會有人衝出嚟用"測試冇問題"嚟護航啦
我就真係未見過sony用家話影相會過熱,會有人衝出嚟用"測試冇問題"嚟護航啦
我就真係未見過asus用家話翻轉鏡頭誤觸,會有人衝出嚟用"測試冇問題"嚟護航啦

係得apple先會出現"apple產品唔會有問題,有問題一定係用家問題"哩啲智障發言
Apple是完美的,唔會有錯的
屌你老味又係嗰條幫Apple劣鳩嘅柒頭
又係話自己成日喺耳機POST留言好老資格
係咪嫌自己上次喺XM4度未柒夠
真係今日先知
好似係膠貼嚟?

似係水凝貼
Q:降噪差咗好多,好廢
A:測試冇問題
對人耳黎講耳壓感受大過聲頻敏感度,耳壓變左唔一定降噪差左,但佢地stereotype左耳壓=降噪,自然會有心理暗示
Q:但係以前聽唔到人聲,依家聽到喎
A:你覺得有問題係錯覺
你無兩隻耳機拍埋點比? 我唔信你記憶準到咁
Q:唔好我一個覺得有問題,係好撚多人都覺得有問題喎
A:數據證明冇問題
[red]炒車po見得少咩? [/red]
Q:咁點解會聽到車聲聽到人聲聽到環境聲
A:用家問題
耳塞軟化,環境變量,cognive bias樣樣都可以影響

人地嘅實驗就可以確保到無變量,用同一對人工耳,用同一個方式做frequency sweep,用翻mic係入面收音,呢啲就叫有意義嘅測試,你唔識聲音嘅野我建議你唔好係度獻醜,0dibi佢成日收Samsung promote測佢啲耳機,但佢都對airpod嘅耳機做翻個公正評測,以上幾個reviewer測出黎嘅數據你可以cross check,而唔係用啲人云亦云嘅叫春po黎同我嘈,顯得你好無知。

Memory同perception有好大Suggestibility,如果整音響同醫藥學你咁做就食得屎啦,乜柒野變量都唔控制,是但搵個呀叔話呢隻六味地黃丸食完硬過鐵同無高血壓,就唔洗咁辛苦研究藥啦。三星收購哈曼簡直係弱智,因為哈曼班lead scientists咁努力係實驗室研究,整埋啲哈曼曲線多餘嘅,幫手制定美國國家聲學實驗室工業標準又係多餘,整啲收音mic性能測試標準又係多餘,反正就算實驗明明無野,某幾個客唔知頭唔知路,話有野就有野啦
水凝好似好快勁多痕
得喇得喇
聽到環境聲一定係用家個耳仔有問題

用家出咗咩問題先做到
活躍= 老資格? 你係咪文盲?
Xm4我撩嘅咩? 柒頭,片係人地post,數據係人地測,我搬運工上tws post跟住佢去xm4 post引戰你屌鳩我? 你自己買套儀器去打鳩argenia rtings 0dibj同鬼斧神工119囉,傻閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞