(白痴港女) 幫廢老拎行李變販毒,面臨死刑

235 回覆
88 Like 23 Dislike
垃圾國度去都抵死啦 仲幫人拎行李添 做左半世人都咁戇尻 死左去算啦
幾時開始上網都要講好說話
從來響度都係講心嗰句架啦

所以咪講緊d人內心醜陋囉

人性本來就係咁
正路應該件行李有痴到 航班編號
咁都中招?講真見到阿伯阿婆無咩可能唔幫
班連登仔又有機會踩東南亞各國啦

東南亞除o左新加坡&泰國,其他都係垃圾

新雞波咪一樣垃圾 話下李光耀個柒頭都要坐監 獨裁到咁仲吹奏 你有冇病呀
五十歲傻閪港女

你好撚醒呀失敗撚
blame the victim
果然連登仔骨子裹都係支那人

係喇係喇 個個比人捉都話受害架喇 真相邊個知?
你咪又係聽佢老母講
屌你老母連登咩撚野價值觀,幫人都比人屌,鬼唔望你地班仆街杏加橙絕子絕孫,孤獨終老

幫人大撚哂咩 紅色大字就有道理咩
係人都知過關唔好幫人攞野喇

係阿,最撚醒係你啦,幸災樂禍既港豬咪你衣種人囉

屌鳩連登仔個啲應該都係柯南黎
連事主冇講大話都咁清楚

係喇係喇 個個比人捉都話受害架喇 真相邊個知?
你咪又係聽佢老母講

話得佢蠢,傻西去幫人就假定左佢係受害啦
佢有冇做係另一回事
閒事莫理
好心幫人點知
機場咁多cam 都者唔到一d相關既証據?
簡體字既新聞都好信
200%我唔會幫
依加成個連登都興口臭 好威?
毒品梆係身喎, 幫人拎行李要梆係身上面?
毒品梆係身喎, 幫人拎行李要梆係身上面?

見個老人家一個人拎唔晒好心幫佢痴d上身都要畀你班連登仔屌

佢蠢之麻
唔好blame the victim啦
上面班人覺得自己好型?

屌,警訊有教過,報紙新聞都報過,咁係佢唔聽教
咁個亞婆洗唔洗死?
屌, 真係睇唔過眼.

幫老人家拎行李、幫到痴曬一包包野上身?

出曬新聞有曬相片, 跟住就搬龍話司法制度唔公平乜乜乜、話 '可能' 比政府屈? 屌, 無限可能. 就偏偏唔可以係 '可能' 佢真係運毒、 '可能' 呢單野人地政府冇屈佢既.

利用人運毒既毒犯, 屌黎做乜? 想佢良心發現改過? 咁天真?

如果當時人真係只係蠢、無辜, 先更加要屌 !!! 就係要 警剔 d 蠢人唔好比毒犯利用做呢 d 蠢事 !!!!!

咁 d 口口聲聲話 '蠢人無罪、幫人大曬" , 叫人唔好屌果 d, 都 '可能' 係毒犯囉、想鼓勵多 d 人做水魚蠢人大愛撚比你地利用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞