(白痴港女) 幫廢老拎行李變販毒,面臨死刑

235 回覆
88 Like 23 Dislike
由細到大都知過關好多呢d伏
基本上呢啲大伏已經好多年歷史
竟然仲有人中
梁振英被指向機管局施壓 違保安指引替幼女送行李入禁區

過關同行李都要自己攞
咁大個機場無cctv睇返當日紀錄?
好撚慘
真係搞笑
呢頭支持蔣巴起倫敦金mk底
呢頭笑一個做好心既受害者
幫人攞/收一千幾百 帶幾千萬貨聽左好多年
我就唔信啦
機場都有廣播唔好立亂幫人攞野
想人地放過佢啫
根本係國家問題
同樣情況,係美國嘅話個個都會幫
上面班傻閪根本反廢老反到亂咁黎
將人地做好事講到做錯咁比你地係咁笑,但你地唔係揾個問題根本,而係笑受害者
幾條港仔係度圍威喂可能好開心
出到去?比人覺得你白痴炸
我第一個笑你on9先

受害者係蠢,我唔會笑佢

但係你都唔好衝出黎柒喇
咩國家問題阿?你試下去美國過海關果陣叫路人幫你帶行李過去,睇下有冇人幫你?搜到有毒品,走私品,坐幾十碌都有可能阿

cctv指會影到你幫人拎野過關
唔會錄到你地有咩對話
雖然要beyond reasonable doubt, 但係只要話你係接頭人其實都解得通既時候一定入硬你

cctv指會影到你幫人拎野過關
唔會錄到你地有咩對話
雖然要beyond reasonable doubt, 但係只要話你係接頭人其實都解得通既時候一定入硬你

但係行李一般唔係會有tracking架咩?
叫機場職員幫手咪得
不過話說回來,正常都唔會幫人拖行李啦
三唔識七
最多係幫d啊婆搬上搬落
細細個老母已經教唔好亂咁幫陌生人拎野
雖然佢係蠢,但大家都身為香港人,明知堆毒品唔係佢既,我地同政府係唔係應該想辦法幫佢,起碼由死刑變坐幾碌咁呢
不過話說回來,正常都唔會幫人拖行李啦
三唔識七
最多係幫d啊婆搬上搬落

依家真係連掂都唔好掂
2010年被捕
搞咁耐都收唔到錢
分分鐘一早私下處決左
香港政府真係好撚無用
雖然佢係蠢,但大家都身為香港人,明知堆毒品唔係佢既,我地同政府係唔係應該想辦法幫佢,起碼由死刑變坐幾碌咁呢

你又知唔係佢既 佢講你就信
事實就係係佢手上搜到行李有毒品 自己蠢幫人拎(照佢咁講)怪得邊個
一陣有人係街斬人 比把刀你叫你幫佢拎你又幫呀?
弱智

明知?你點知?
上面班人覺得自己好型?

班人慣性咩都唔理 笑柒左先 呢個世界得佢地係正常人高高在上

上面班人做乜鳩
仲要落井下石
根本係國家問題
同樣情況,係美國嘅話個個都會幫
上面班傻閪根本反廢老反到亂咁黎
將人地做好事講到做錯咁比你地係咁笑,但你地唔係揾個問題根本,而係笑受害者
幾條港仔係度圍威喂可能好開心
出到去?比人覺得你白痴炸
我第一個笑你on9先

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞