(白痴港女) 幫廢老拎行李變販毒,面臨死刑

235 回覆
88 Like 23 Dislike
幾時開始上網都要講好說話
從來響度都係講心嗰句架啦

所以咪講緊d人內心醜陋囉

人性本來就係咁

中二病上腦? 眾人皆醉你獨醒
成班大愛撚仲未知點解咁多人冷血
就係因為依個時代幫人不單只無著數
仲要成日有麻煩野跟身

D大愛撚真係好撚on9
依家就係小朋友都知幫人好有機會會奶野,明知你都走去做,怪邊個? 仲有明知奶左野之後香港係唔會幫到手,屌仲要係係D地獄鬼國到奶野,你唔死邊個死?
就好似明知D地獄鬼國成日有人強姦,你仲on99走去玩,之後被人強左又可以怪邊個? 唔係話唔抵可憐,係既然你選擇做D樣野,take D個risk,最終奶野都係自找既
上面班人覺得自己好型?

班人慣性咩都唔理 笑柒左先 呢個世界得佢地係正常人高高在上

宜家好似興口臭 乜都屌下會威d

跟手仲會話埋你地係正義撚添
[更新]

屌, 真係睇唔過眼.

幫老人家拎行李、幫到痴曬一包包野上身?

出曬新聞有曬相片, 跟住就搬龍門話司法制度唔公平乜乜乜、話 '可能' 比政府屈? 屌, 無限可能. 就偏偏唔可以係 '可能' 佢真係運毒、 '可能' 呢單野人地政府冇屈佢既.

利用人運毒既毒犯, 屌黎做乜? 想佢良心發現改過? 咁天真?

如果當時人真係只係蠢、無辜, 先更加要屌 !!! 就係要 警剔 d 蠢人唔好比毒犯利用做呢 d 分分鐘會冇命 既蠢事 !!!!! 如果風險唔高、代價又低, 班冇人性既毒犯都唔洗要利用 d 蠢人既無知同濫同情心代勞啦. 係呀, 有 d 蠢事做左就係會死人架、就係咁簡單、唔好抝. 試下又只因為蠢、誤吞 d 山埃毒藥落肚咁簡單, 求 d 鬼神唔洗死、理由係蠢就罪不致死, 睇下有冇奇蹟 ??!!.

D 口口聲聲話 '蠢人無罪、幫人大曬" , 叫人唔好屌果 d 人, 都 '可能' 係毒犯咯、係咪想鼓勵多 d 蠢人做水魚大愛撚拎條命出黎比你地利用 ?
班大愛撚係咪炒車死撚晒
跟車太貼,易生意外
唔明點解呢啲第三世界低等九流國家都有人撐
執行咗未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞