(白痴港女) 幫廢老拎行李變販毒,面臨死刑

235 回覆
88 Like 23 Dislike
東南亞呢種低等生物蠻夷之地
正常人梗本唔應該去
電話騙案都仲咁多人中招

何況呢d人利用人善意又易中招既騙案
到底邊件事先係真
同警狗求情? 留返同個官講啦
偽香港政府係“地方政府“
一定唔會協助
佢只會pass個case俾公安部門跟進

至於要付出幾多時間或者其他野就唔知道了
記得之前好似有單美國人去泰國俾人放左毒品落行李俾人捉到,結果要係泰國坐十幾年監先返到美國

所以係外國(尤其東南亞)除左唔好幫人拎任何野,仲要睇實自已個行李

聽講有單係酒店行李入面無啦啦有毒品,事主就咁比人拉
東南亞真係恐怖
之前先有單話機場d鋪頭係你埋單個時會比其他野你等你以為免費附送
點知過關比人check到話你偷野拉去坐監
要比錢先可以早出返黎 d錢就班搞呢場大龍鳳既人分
現今社會根本就係行緊歪道

正如我比人偷野
人地只會話你做咩唔保管好自己財物
唔會話個賊唔岩

所以只能怪自己係現今社會風氣下唔識保護自己

屌你都on撚9嘅,唔討論條傻閪仲有乜野好討論,大家一齊話條廢老仆街?係人都知啦有乜撚好傾,有時啲野唔講唔代表冇人咁諗,你但腦哀行緊歪路啦,個社會就好撚正常
人地唔認罪可以夾硬黎?
乜撚野法律

證據確鑿人贜並獲都唔入得罪?乜撚野法律
東南亞國家司法不公/檢控部門貪污係真, 但販毒其實全世界刑罰都係重
齋睇單新聞個c9唔知真on9定真販毒+審果個系統咁on9
唔會有咩結論/搵到咩真相 根本就judge唔到
港共政府+支那外交又咁垃圾, 等死吧啦, 無野做到
上面班人覺得自己好型?

班人慣性咩都唔理 笑柒左先 呢個世界得佢地係正常人高高在上

宜家好似興口臭 乜都屌下會威d

你地因住俾人話積口德

連登仔已經痴撚哂線
幾時開始上網都要講好說話
從來響度都係講心嗰句架啦

所以咪講緊d人內心醜陋囉
對有d痴撚線,打橫黎講既濕鳩連登仔,最好咪撚理

而家連登真係充斥著大量低質同思想扭曲既人

其實高登都係 希望全部都係假膠
唔係既話唔敢想像佢地喺現實生活失敗到咩程度先會變成咁
他指出,根據案中第六證人娜萊莎伍長的供證,案發當天在出境處使用掃描儀器檢查被告身體,掃描儀器落在靠近被告大腿上時,被告曾兩度推開。

他說,第六證人把此事告訴另兩名警曹諾拉妮及諾絲哈,兩人隨後把被告帶到檢查室,以進一步檢查被告。

“證人供證時指出,被告當時看起來顯得緊張,而在檢查過程中,警曹發現被告穿的塑身內衣內層黏著黏紙,伸手一拉之下,拉出一粒粒的膠囊物。”

廣告
他說,其中40粒的膠囊黏在被告的右腿上、左腿上有42粒、12粒在腋下處等。

“當時被告還曾嘗試賄賂警曹,以要求她們放過她。”

阿敏菲道質疑被告答辯時提出她是同情同搭一班機返港的一名老婦人,而為對方提行李的說法。

他說,被告表示與丈夫婚姻出問題,也面對經濟問題,因此來馬尋找住在雪蘭莪的親戚借錢。

廣告
2個多月來馬七八次

“從被告的護照發現,被告從2010年1月15日到3月28日期間來馬多達七八次,如果被告面對經濟問題,以她乘搭飛機來馬的次數,飛機票已需一大筆費用。”

打燈啦 小心撞車呀

而家最大問題係司法制度不公...
你quote果堆野有可能係砌生豬肉
無論點都好,垃圾國家都係少去為妙
睇discovery 都好多呢d case
好撚慘
連登仔下下扮到自己高高在上 人地出事就笑人抵死 人地好心幫個啊婆比人鬧on9 唔幫又話人仆街 有次見有個人屋企人有病 就叫人地老母下世見
積下口德啦 唔係個個都笑on9人地會以為你好撚幽默啊?
連登仔下下扮到自己高高在上 人地出事就笑人抵死 人地好心幫個啊婆比人鬧on9 唔幫又話人仆街 有次見有個人屋企人有病 就叫人地老母下世見
積下口德啦 唔係個個都笑on9人地會以為你好撚幽默啊?

依家有些少道德同良知就會比人話道德撚
自己就突出人性醜惡, 中二病到

連登興口臭 興冷血
2010年被捕
搞咁耐都收唔到錢
分分鐘一早私下處決左

有無女女女?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞