[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機 (103)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
比較緊AK SR25 and Sony NW-Zx 507,請問有冇巴打俾到意見
利申用緊IE 500pro
想買fender ten2 但red day 得se 賣
想請教下有乜分別
D 開箱文多數講TEN 2
利申都係因為樣靚
wm1a?
無記錯大部分fitear 本身都係用ak同sony做主要reference機做調音
新手試左一D耳機,覺得自己係中意動圈耳機個聲多D(可能中意佢D重低音 例如. Imagine Dragons - Believer 一開波個前奏),但有D動鐵耳機人聲又好好,我中意人聲貼耳D
有冇師兄可以推薦幾款等我去試

我有睇過圈鐵耳機,會唔會做到又有低音彈彈下果種感覺,又有動鐵人聲靚同貼耳果種感覺,有冇推介既圈鐵可以建議我去試(我只係留意到FINAL B1比較有人提)

(新手講到1999好柒,求指點)
試下sony ier-z1r圈鐵嘅頂點
唔該你師兄!!得閒去試下!!
仲有冇D平D價位既推薦下,落一級OR幾級果D
灰黃鸝同黑黃鸝
Thx bros,但search唔到邊到有得賣,price連價錢都冇人報
再黎再黎
灰黃鸝未必岩 黑黃鸝應該岩D
平D就 HS1650 1670
再平D就 I3
不如你講下你筆直同用咩DAP
星際3樓好似仲見到有
就咁打個名 後面加返香港應該搵到
熊仔應該仲有
Thanks bro,其實我冇dap,or遲下會買,而家都係想揀左耳機先,不直5000上下啦我諗
1650人聲冇乜特別
1670對佢黎講應該唔夠BASS

BTW, 自己私心campfire對DORADO, 用左兩年仲用緊
岩岩search緊dorado,呢對係特別版黎?唔係搵到太多佢既野,上官網禁all product都冇佢
呢對幾年前嘅product黎 停左產
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞