【超特發】特朗普制裁騰訊,45天之後美國公司不得與騰訊(或Wechat)進行交易

615 回覆
1172 Like 7 Dislike
[八月染藍] 9988 阿里巴巴衝上300集氣區(6)
https://lihkg.com/thread/2129201/page/19
點睇呢個post入邊d人? 點解咁似強國人既
應該反問佢地

如果trump連任係唔係代表戰爭嘛
仲停留係幾年前仲衝出黎柒
唔接受人改變進步你就收皮啦
咁你屌得咁大力?黑警死晒未呀? 光復未呀?你聽落個鍵盤好撚把炮喎
你個on9仔既邏輯
睇黎689、11哥、劉江華、 成龍、譚乜倫、肥媽呢d都係真民主鬥士啦
你都onlun9,按你邏輯,
咁支共都可以話,支那而家做咗世界第二經濟體,
大部分支那人富起來,有改變有進步啦,
咁你仲針住8964嚟做乜?都三十年前啦,鄧李楊都死撚咗啦,
咁你叫共匪道乜撚歉,平乜撚反?
劉細良歉都冇道過,就響度扮撚哂野指點江山,
收皮啦~~~~
「佢而家冇講呢D野,唔代表以前嘅野可以當粉筆字抹走囉。」用你邏輯又唔岩。

係咪真係冇自己聽返唔再好柒喇

「就響度扮撚哂野指點江山」

淨睇呢句都驚你思覺失調,係咪成日以為有人命令你做野?有人迫害你?
Feel到你鍵盤好勁啪啪聲 好勇武 嚇撚死人
好似冇外媒講

淨係制裁微信唔關騰訊
咁我諗啲人會Download apk

好似以前玩日本game咁
騰訊收市跌5.58%
你唔好再 on9 啲?又係你叫人接受劉國師嘅改變同進步,唔好睇番以前,
我咪用共產黨例子,用番你嘅邏輯,叫你接受共產黨嘅「改變」同「進步」,
你到底知唔知自己up mud?
及早求醫 坐鍵盤無益
原來你真係onlun9,咩都唔識,返去波台打飛機啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞