【超特發】特朗普制裁騰訊,45天之後美國公司不得與騰訊(或Wechat)進行交易

615 回覆
1172 Like 7 Dislike
真冷氣
最on9係冷氣住叫人做零作用但最大風險嘅行為
撚係同路人
邊有得咁夾,你係咪弱智
五毛同pr繼續講 大豆侵、美國乜鳩都唔做
口交部:強烈譴責...極度...美方
點會唔得? 咁而家TIKTOK做緊乜
前朝老臣講現界政府已經無「料」你爆啦,仲學人講國際識幾多個美英議員/官員?frd搭frd搭frd……我睇報紙都得啦
咪話佢得開頭幾條讀犒片好似講嘢得幾好
一聽live就無料到囉
越跌越有, 今日仲唔穿500蚊

國家隊仲唔出嚟托市, 俾班支那股民知道真相唔得掂架喇
加速師
700唔多收入係海外
其實影響有限
riot game 變返做美國?
不停打👍👍
連登只準說白兵好嫁咋

Btw白兵武裝起義未
郭文貴都叫識班農,佢真係本地蛙一隻嚟我求其預測都準過佢
唔緊要嘅 各有所好 百貨應百客
有心去Live親眼親耳了解一個人 唔係經過濾過嘅聲音評價
喺連登已經值得respect
認真??
幾時嘅事 不嬲都俾販登仔追擊開
曲真難分
你無事呀?
係咪以為QQ得QQ同微信?
美國 Riot Games - 100% (4億美元收購)
美國 Epic Games - 48.4% (3.3億美元入股)
韓國 藍洞(Bluehole) / 魁匠團(Krafton) - 11.5% (4.47億美元入股)
紐西蘭 Grinding Gear Games - 80%
日本 Marvelous - 20% (5億港元)
日本 PlatinumGames - 不明
芬蘭 Supercell - 84.3% (86億美元入股)
美國 動視暴雪(Activision Blizzard) - 5%
法國 育碧(Ubisoft) - 5% (3.69億歐元入股)
荷蘭 Funcom - 29%
瑞典 Fatshark - 36% (5600萬美元)
瑞典 Paradox Interactive - 5% (2100萬美元)
英國 Frontier Developments - 9% (1.77億美元)
韓國 Netmarble - 17.66%
韓國 Kakao - 13.5%
韓國 Eyedentity - 100%
美國 Discord - 1.58億美元
基本法腐乳騰訊...
條友邊個平衡時空呀, 白痴兵一向俾連登屌到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞