【超特發】特朗普制裁騰訊,45天之後美國公司不得與騰訊(或Wechat)進行交易

615 回覆
1172 Like 7 Dislike
我估只係無法download, download 左仍然用到。封網可能違憲
永遠 update 唔到

即係玩 L 完

Android 都仲有其他方法可以裝

但ios 就真係無得再玩
Push
一頂帽撬動歷史既男人。
然後就拎n年前泛民既行為拎黎2020年打飛機
心諗咁撚得閒串柒柒又唔諗下點獨立點打鳩黑警
睇黎你又係冇聽就出黎鍵盤鳩up
Btw 好大力屌死公民/白鴿 正呀yeah!
士氣上晒黎啪啪聲
建國未?有高官保皇黑警仆街未?
都要有on鳩配合先得
口交部:石砸吾腳
Section 1. (a) The following actions shall be prohibited beginning 45 days after the date of this order, to the extent permitted under applicable law: any transaction that is related to WeChat by any person, or with respect to any property, subject to the jurisdiction of the United States, with Tencent Holdings Ltd. (a.k.a. Téngxùn Kònggǔ Yǒuxiàn Gōngsī), Shenzhen, China, or any subsidiary of that entity, as identified by the Secretary of Commerce (Secretary) under section 1(c) of this order.

究竟reddit 牛牛 拳頭 美國基金買騰訊股票 會唔會都禁?
支共禁visa master未?
呀sor 支拿本身都冇用visa master
新聞話淨係郁WeChat 而唔係成間700 wo
......any transaction that is related to WeChat ....... with Tencent Holdings Ltd. ...... or any subsidiary of that entity 相關子公司關事
買騰訊股票就唔知了
都唔俾玩
銀聯內循環
Epic Game Store / Unreal Engine
想知白兵有冇屌蟲泰 蟎仔 鳩達 陳雲?
邊有呀?白兵同熱狗佢哋不知幾frd,
飯民同熱狗都係仆街冚家產嚟,
熱狗仆街就係人都知,
但劉細良正一陰濕鬼,上年成日陰D陰D話勇武係鬼,
最撚叻咪陰陰濕濕打壓本土派囉,
你問吓鄭大奸當初點解要將劉細良,從D100 掃地出門啦。
你呢D忽然政治真係收撚檔啦,
幾年前劉細良先話黃台仰係鬼,梁天琦被共產黨利用,
杜文澤都被佢話過係鬼啦。
佢而家冇講呢D野,唔代表以前嘅野可以當粉筆字抹走囉。
股權等於收入?
遊戲唔包都差好遠啦
皮卡丘
直頭斷支那間諜喺美國既溝通渠道
幾時到四十大盜
美國最應該封殺嘅中國企業:騰訊
https://lih.kg/2141622

侵侵似乎係連登仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞