[I/A]明日方舟アークナイツ(3)

1001 回覆
28 Like 186 Dislike

想簡塞媽,風笛或者煌,但考慮到塞媽有機會就黎入黃店所以應該唔簡住。 請問係咪簡風笛好過煌
塞媽我由1月玩到宜家都未有
睇巴哈見塞媽上次入黃台係2020-12-08, 應該就快
風笛>煌 啦,不過唔驚啦,要用咪借人地
2000幾蚊 240抽泥岩精4 再加熊、陳、伊同灰
先出一隻rose
淨低50抽左右
黎緊應該會抽到保底精一rose

考慮用指定卷換啦
我唔用指定卷都無塞媽
塔露拉
要投敵了
個故仔真係寫得好
上次買自選拎左塞媽
第二日比個6星tag中塞媽
向好果邊睇, 多一潛
買哂d慶典包 都中唔到迷迭香同泥岩
頭先儲左小小石單抽一下終於中返隻
我300抽4隻貓
補底先換到泥岩
賽媽成日入黄票唔好啦
睇你想點 日常煌 打高少少合約風笛 煌真心方便但你有咁多基石重諗住抽山既話唔差佢一個
巴打真有米 我一百抽抽到貓就收手
反正泥岩常駐 留返d玉抽r6 夕 紅蒂
我日服兩個帳 台服一個帳
玩左咁耐我隻風笛都冇乜點用 反而投降個兩隻日日上
以你個box黎講我會揀煌
而且風笛你要打高難要高潛 借人地個隻用就得
日常過圖/合約保底既話煌已經夠用 先鋒除左風笛你仲有其他選擇(德狗/推王/遲d會出既嵯峨)
台服出風笛個時巴哈有人出post話風笛被過度吹奏
唉 其實本身同你一樣
不過之後忍唔着抽哂D石
之後又發現一單啱啱好300抽
就衝動左
風笛果時俾人過份吹奏 so true D人吹到必抽同5潛
但係風笛真心好強 唔講佢天賦 淨係3技一開無咩怪打唔穿都好有安全感 但再勁都唔係銀羊42果堆唔抽會死既
風笛潛4加桃金娘 落地就開得技追cost 打危機同活動d cost緊張既可以快速起步成件事差好遠
潛4要抽幾多次先齊(不過你可以紅票同合約換信物既)
依家冇單up池 如果你係課長當我冇講過
上面講左要打高難先用高潛
老實講去到依家r6活動為止我都唔覺得風笛係必要 抽到咪用 抽唔到咪用其他

風笛係配合投降體系爆費同埋三技加減當特種用
Yes ar 不過自選揀唔揀好睇box 如果你基石幻神都唔齊 俾你落地回費有咩用
有既 俾你提早體驗下99費既感覺…
下次忍下手
岩先免費單抽出奇跡出泥岩
上次w池又係抽到w即刻收手 然後免費單抽出溫蒂
本身2潛 諗住買自選沖4潛笛

不過高難合約要高潛笛有啲錯 呢個睇你打幾高 唔滿分都未必要 上次利刃30都有幾份無4潛笛優化版 應該話淨係高潛笛無用
後期既合約高分/登頂好似見已經少左風笛
我打完保底就算
想問冇德狗而家用唔用黃票換好
5.,6星先鋒得極境、風笛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞