[I/A]明日方舟アークナイツ(3)

1001 回覆
28 Like 186 Dislike

你咁樣都過到13
搞到我有d無地自容
黑同夜鶯同龜龜可以優先練上精2 阿米婭都值得精2
宴可精1滿級 柏喙應該都幾勁但我冇用過

阿可以唔洗練,玩具黎

btw 咁打到13真係幾勁,新約有機會上到18,我舊約打到12已經想等新約算
你個box咩都無咁都13真心勁 不過想舊約18應該無咩可能 新約可以參考呢個

https://youtu.be/atx21UiuL-4

斑點用臨光代替

阿消可以直接用但食鐵獸可以代替 呢到有好有壞 因為食鐵獸係5星難升啲相對阿消用既機會都高啲 呢個位可以自己考慮按資源睇升邊個

卡提個度難搞啲 因為佢係用來代替無血既訊使 所以理論上任何一隻坦到特工既角都得 可以考慮用可頌代替

練度跟返影片 食鐵獸/消哥精1技4唔洗升應該ok

練角方面黑同阿對新手唔算友善可以唔洗咁快精2

而家應該優先去pickup池抽風笛而且精2佢同4星桃金娘
因為風笛會天賦係增加先鋒起始技力 所以變左桃金娘只要落地幾秒就可以開技回費 堪稱改變方舟的那個女人
Thx 咁多位巴打
精二真係要用好多日打資源
我諗緊上龜精二先
桃金娘 一定係4星戰神 爆費開場必用
練度太低
盡量升要用嘅角精一滿級
再借一隻勁角幫手
用紅同礫斷大盾攻擊/博地火時間/處理自爆蟲
借人地既高練星熊/塞爹再配隻4星奶坦/純坦守上路應該ok
有小羊已經贏左一半起跑線
陸服新活動[多維合作] 就泥出
唔知合作法
add多個fd 穩陣

求b服好友 Dr. Pepper#7754
真係好爽 一落地就去爆10幾費咩煌 棘刺即刻有費落 load好技就遊戲結束

利申潛1笛
妹仔大過主人婆

不過陸服合約高難都開始無人用笛 之前重想5潛而家不了
新約輕鬆18
終於
正呀台服開烏薩斯的孩子們
經典四連刀

正式開始趕火車
一陣日服出最強角色 好期待
拎晒d石抽森蚺仲要抽唔到
93抽 含哂
得隻潔哥
八十抽4隻重複6星
明知下隻係屎2突2仲抽蛇蛇 陸服第1批就話唔知姐
冇特登睇,但最後都抽到42
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞