[I/A]明日方舟アークナイツ(3)

1001 回覆
28 Like 186 Dislike
真係, 呢隻GAME真係輕鬆單機玩,
再睇返其他手機大作隻隻都肝到癲課到癲, 例如果隻乜之國
只係因為大陸game所以比人屌
睇你想唔想要D角色囉
想抽齊真係要課幾多下
我張圖果度先3500左右(未齊但係都好夠)
計翻宜家抽一隻大概300蚊左右
(最貴既早露同海膽都係600蚊內)
其實又唔算話好貴

起碼宜家啲角之後都用得到
唔似啲武俠轉珠養成game咁唔keep住課啲野就變垃圾
我都係課左3000倒 最多係棘刺抽左208抽先中 前排溫蒂我無想抽又130抽無 真係唔想掉錢入去好伏
海膽我百幾中
早露要買618果個set然後尾20左右抽中

溫蒂同W因為skip左前面隻男角
仲要買左啲一週年pack
72~73抽出左兩隻溫蒂先出W

伏就唔算伏既
不過抽唔到我好少會夾硬黎
多數close app隔一陣先再抽
我就係每個pool都課到中搞到咁
棘刺好易中喎, 懷疑官方一周年出事為保償上調機率
用免費十抽就中, 仲送多隻羊
我唯一一次夾硬黎就係早露
所以先抽咁多

同埋唔洗隻隻都追
我有好多個pick up都係放棄左然後後其他池抽翻翻黎
煌、銀灰(第一隻用六星tag抽中)、鈴蘭、
安潔、火龍、星熊、陳、俄妹

同埋宜家抽咁多翻黎根本無咁多資源去養
你好彩,巴哈多數80起跳
平均好似都係120左右
伯母身體好嗎
唔洗課金架, 玩玩下自然就會中
課左2個月卡之後停左, 發現日日打齊合成玉就夠用
唔係連登好 係我好
而家都係集郵傾向(台服開SER玩到而家大約課左$9000 , 應該都算合理範圍)
不過就算有資源練 , 其實無咩地方用 , 除非要花式玩法過關
唔計特種 , 斯卡蒂 , 莫斯提馬 , 鈴蘭 , 年 , 麥哲倫 , 呢五隻近乎無咩點用過
六星只係缺 阿
年係我岩岩玩果陣自己抽既第一隻六星
所以用得都幾多下
(買首抽帳,羊、能天使、拉狗)

我反而好想中個伯伯
宜家要計我差超多六星
不過宜家我都夠
除非想抄攻略
台服新手留名
主線到3-4
仲未有精2角色
精二既材料好難拎
youtube好多功課抄,係要洗關卡咁解
有冇box睇吓

大部分關都夠做啦
谷左棘刺精二專三先,開荒打活動輕輕鬆鬆,網上一堆佢嘅單核功課
但係佢精2材料好難拎
呢排反正長草期,打完火藍咪all in刷佢
或者課個小月卡,打算長期玩嘅話會輕鬆好多
有課月卡 小羊都係直接課6星包換
明明應該精二其他先 但W個精二立繪太靚 忍唔住第一個精二左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞