[I/A]明日方舟アークナイツ(3)

1001 回覆
28 Like 186 Dislike
公招用兩個tag係咪正常會唔見咗一個
術師+治療 未試過work
其實E個PO原本係日服開先出現,只係之前艦B 404事件
原本既人應該都走得7788

主線,一般活動內容要打完要求其實都算低
唔去挑戰合約高難既都無乜癮
所以見到你張圖真係好多都令人

黃色果度問題最大
黑無你講得咁無用,2技汎用性其實好夠用,唔知點解個個淨係識用3技
潔平時3技都幾有用下點會只係合約
企鵝控場能力同無人機打入場人數限制關竟然係同小莫並排
德狗低過凜冬

橙黃果度一堆人可以拉落黎唔遂個數

整E種表要好小心
我日服角度睇誤導成份好高
黑/龍嘅出場機會其實冇你想像中咁少,好多圖都有無敵小火龍位,而且黑帶二技咪得唔洗迫自己用三技
不過都好同意巴打你講嘅,建議新手的話黑/龍唔洗放咁前,始終新手要泛用嘅多
咁嘅話我推薦你instead of tier list,不如整精二優先度嘅表for新手
不過其實個po咁少人有新手問問題我都可以幫手答嘅,玩左成年都比到啲未來視大家
能天使T0,唔洗同我拗
精一左既塞媽好洗好用 放少隻奶
原來方舟有po
下星期就陳 那有石
多謝你呀!巴打好有心機呀
課咪有
原來方舟有po
下星期就陳 那有石
課咪有

隻羊課左最貴果2set
歪小火龍 星熊 夜鶯 3隻升潛

反而派果10抽就中羊
仲課佢老母咩
玩左咁耐,課過六蚊咁大把
因為夜魔未入公招池
支那仔
有人幫你哋開咗新post

[I/A] 明日方舟/支那方舟 アークナイツ (3)
https://lih.kg/2141373

換小火龍定係等塞雷婭好感覺換完小火龍就存唔切黃票,所以只好2選1
睇你性趣邊個2隻都神
主帳level 57銀羊各潛二
副帳 level 43 上星期抽倒塞媽先回坑 冇打到騎士與獵人

想問各位Ching
應唔應該棄主帳

驚小火龍唔係成日用得著,但又知好勁1516
如果想真係萬用咪塞雷婭 暫時打乜落佢都冇死
不過下星期打龍門市區有個小火龍靚位
反正呢2隻遲早都有齊 係先後問題咁解
係我嘅話會兩隻一齊玩
反正啲體力好快用完都係齋等
其實除左支那老闆,隻game仲有咩問題?
點解比人追擊到咁?
個account買初始,銀灰,羊,推進
先係新手池中能天使,再中閃靈
陸續抽左70抽左右,出埋熊同塞
之後黃票換埋龍
係咪爆左機,月卡就夠
花左幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞