[I/A]明日方舟アークナイツ(3)

1001 回覆
28 Like 186 Dislike
打31打到就嚟痴線
台定日
台服既1週年係11個月 1.5週年可能9月頭就有 除左抽42就係1.5週年岩你抽
加油啊 我宜家重打緊29
唔好意思,唔係好明。。。
巴打意思係1.5周年可以all in d 石抽角?
唔係 係串方舟台服代理龍成1年都唔夠就開1週年 仲要搞得柒

下一個池史爾特爾就一定抽一隻 之後會有1個叫瑪莉亞臨光既活動池可以skip左佢 然後到1.5週年會出泥岩 新手來講如果無棘刺 煌既話佢係好值得抽 但係佢係雙up池 咁就會同另一隻角share個up機率 所以如果真係要抽就要儲多少少
明白了!
想問下巴打呢隻驚月卡抵唔抵課?同埋想問下如果斷登會唔會拎唔到斷嗰日D月卡獎勵??
月卡係最抵屌既item。
但係每日有登入先有得攞
斷登會攞少左但係問題不大
月卡最扺 好多玩家淨課月卡
每月40蚊 食餐飯都冇左
另外仲有每月尋訪禮包
人稱大月卡 158 第二抵課(唔計一次性禮包)
不過158就貴D 建議唔洗
呢隻game 公招(友情抽)都可以出6星
琴日公招出銀灰
如果長玩既好推薦買埋大月卡 我課齊大月再加D -6都差唔多齊曬6星
一個月大月小月卡加埋有55抽左右 你肯1個月唔抽儲100幾抽抽一個勁角池會玩得幾舒服
多謝上面兩位巴打既建議,暫時考慮課哂大細月卡

我見商店仲有個新人組合包 (送隻古米),同新人尋訪組合包,係咪都值得買

另外上面位巴打提過必抽既卡係咪抽一張就OK,高寶(抽多過一張)係咪唔係太必要?

最後想響度求加FD子,而家做邊緣人一個fd都冇解唔到任
角色名: 斑點#5644
新人古米8蚊 唔差在la
新人尋訪等於2下10抽
比大月卡更抵 不過只可以課一次
大月卡就每個月一次
建議下個池42姊出就抽
如果唔中 可以課個新人尋訪
十分建議點都抽中一隻
呢隻game 高潛(高寶)作用不大
當然有影響性能但係唔係必要
正常玩家唔係玩高難花式嘅話唔使特別追求
而且之後打活動都有加潛能(高寶)嘅信物
所以除非你係重課大佬
如果唔係正常一隻就夠
放心啦,如果你會玩落去
基本啲咩新人包都會課哂

網上邊有片講唔同包同源石既CP值
如果在意CP既話可以參考下

基本上抽翻同一隻角只會增加少少能力
呢隻game既好處係潛一有潛一既打法
潛六有潛六既輕鬆
有愛咪抽多幾隻
無愛但係有閒錢可以抽一隻用黎擺

FD囝你上巴哈FD囝POST搵會有效率好多
Added 叫Drrrer

潛能你唔追求打啲無獎勵但高難度既關(即係依家開緊既危機合約)既話近乎無用

如果你真係想打都唔係1 2隻高潛能就得 你可以玩得耐抽得多左先再考慮呢個問題 不過史爾特爾來講1隻應該夠
異格陳sir,夏日限定
單係個限定就好撚迷
THX,上YOUTUBE再研究下先
THX!! ADDED!!!!
慢慢發展下個account先,等抽巴打提個隻史爾特爾
同埋上網睇過下呢隻game抽角係咪最好50抽後就開始單抽直到出貨?
同埋想請教下每個卡池頭十抽個保底5星係咪最好都抽咗去?即使pu隻6星唔係咁勁?
有石建議抽
Pu勁唔勁其實都無所謂

因為你抽完唔中會累積次數去下一個池
去到咁上下6星機率就會提高

就算好彩中六星都未必係PU果隻
利申抽早露池中羊
抽海膽池中賽

同埋5星保底可以升潛 + 儲黃票
之後抽既時候啲黃票就會越黎越多
黃票又可以換5、6星
(緊張關頭仲可以換卷繼續抽
唔係課長唔好抽,你會儲唔到石
話就話必中5星以上,其實6星機率都係冇變
遲下有d all in池你會好辛苦 eg 42,夕泥岩,彩虹6號

我自己就好忍得手儲左300幾抽,因為你唔會知自己幾時會非洲
泥岩個skin買唔買好
見佢好似唔喺三點式 無咩意欲買
但佢喺我第一隻精二九十專九
好糾結

人權圖
專九真愛都唔差在嗰18石啦
2D人仔除左件甲打應該幾吸引
btw個人覺得精二立繪好j d
你忍到一抽抽出梗係好 不過就算10抽出左 多左既抽都會重新計返俾下一次用 所以無咩分別

保底就睇你自己 如果非洲酋長轉世既就學巴打咁長期留100幾200抽 再用下未來視睇卡池 應跳就跳 你無抽到既都有機會y出來 雖然辛苦但我都慳到成300抽出來

到你有好多5星而且有多石先再淨抽5星pu 因為未滿潛既5星重覆中係5黃票 滿左後再中係8 係抽數離50好遠既情況下中重覆係賺多左黃票 前提係你有多滿潛5星

有勁5星都可以抽 eg德克薩斯 拉普蘭德 白面鴞 紅 幽靈鯊 極境 重有D新既唔知 見到呢堆可以抽
精二好睇same 到時買新skin都係為左睇佢爆甲打人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞