[I/A]明日方舟アークナイツ(3)

1001 回覆
28 Like 186 Dislike
利刃想打31,呢池想要溫蒂多過W
三隻抽哂
50抽內
得47張, 加多13張都係得60

竟然係德狗
岩岩先抽到德狗
81抽 2溫蒂 1W 3極境
收工等抽棘刺同42算。
德狗main
呢隻GAME冇人玩? 上個回覆係29號
冇人留言=冇人玩
疊活動 中bug開唔到掉落 出個4星post都夾錯個6星入來 可唔可以唔好咁伏
台服疊活動其實我覺得還好
因為唔缺素材,d體拎曬去打錢關經關
個補償直頭好正添
陸服先仆街,兩個新6星skin個特效柒撚到喊
明明d skin一直都做得好地地,真係含淚買
疊活動巴哈計過係會蝕理智 補償補唔返
between 42同海膽skin好靚喎 你係咪搞錯D咩
其實咩事, 一直打緊黑夜
唔完全係咁講既 始終週年1-7個效益真係太高 刷鐵又唔細 如果疊左其實係逼你2揀1 再加埋無左1個禮拜理智所以損失係高 巴哈都有理性計數文prove左 而且其他服無既我地點解要受呢

不過出錯真係好on9 龍成隔一個禮拜俾人燒一次 真係暗黑傳銷法既經典
原本陸服黑夜有3個禮拜 但係陸服宜家衝緊進度 台服差陸服成一年再唔追會跟唔到 而且呢排營收差 於是偉大既代理商龍成就疊活動 將一週年慶典同黑夜疊埋一齊 變左黑夜第3個禮拜同時開一週年 所以你見到有2個活動開緊

但係有啲認真撚 例如我 會計好理智all in刷鐵或者刷週年掉落 咁你同時開姐係迫我地2揀1 但本身陸服唔洗咁做 龍成做左啲補償但其實唔夠 不過都算 依家黑夜完左週年第2個禮拜係應該繼續有掉落 點知隻驚bug撚左出唔到掉落 然後佢求其送50雙掉落物算數 但all in理智刷既話一個禮拜都可能加埋有100幾 唔好話啲碎石課長 所以宜家俾人炎上緊第二次
其實係有少少斤斤計較既 但係想攞返其他服既待遇本身無乜問題

Btw你咁快練好 我一堆野未練 開左週年要練4隻6星幾隻5星好難頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞