[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰(24) XXX !?

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

我唔齊架錦程巴

仲要係到報價 擺明玩鳩我依家追極都唔齊嘅垃圾

我比你多1-2隻左右架咋

唉 棄驚

新限得4547 其餘4隻抽極都唔撚中

其實,4547都夠橫掃

體古、超17⋯⋯算啦

035,實用性都冇4547咁好

知細布,要好齊腳(加氣)先好用,dok金古、黑包、寄生杜⋯⋯

知細布 有bobo 邪波 lr 飯 知達 知大杜 lrwiki 已經夠啦
講緊lr飯知隊 當然 金古黑包我都有
除體58 體布 技貓 LR冇外 其他限齊
45 47 超17 35 品 桃紅 爛面 速3 黑悟 知杜 潛布 十技
知神達8技 可十技齊料
其他限都一技戈
47 超17 品 潛布 知達 潛一
黑悟潛三
藍 體大波 速超三 可潛二
基本ssr都齊晒
請報價

所有都隊隊員都齊腳
請問放唔放到2000-3000
全一技,老界啪曬比LR飯,
一隻橫掃所有超激戰

lr飯一早比佢食自己升到十技先食老界啦

可以食邊隻..笨左...
一隻橫掃所有超激戰

舊知1飯 速天下一飯 力1飯綠豆換個隻
幾時有成績表派
呢排唔多想課 快d派野黎拋磚引玉
一隻橫掃所有超激戰

thx ,力斯路點睇?攻高又可打全体
有冇得免費10技?
Sl大法mola
Sl大法mola

佢點改
Sl大法mola

佢點改

未知
Sl大法mola

佢點改

未知

可能改到出技果下動畫未完已經寫入log
如果直接gameover就有d問題
其實冇得kill app都係好事
一隻橫掃所有超激戰

有冇得免費10技?

我無力斯 聽佢地講話10氣先打全體難控制 十技嘅用技斯同知斯?
其實冇得kill app都係好事

但你打打下轉其他app 個system都有機會kill app 咁就hihi
Android
一隻橫掃所有超激戰

有冇得免費10技?

我無力斯 聽佢地講話10氣先打全體難控制 十技嘅用技斯同知斯?

天下一,rose隊入力斯,20倍正路平屬秒⋯⋯

當然,打仆街隊除外

好似下面呢隊咁

改良版 (已加100%同背景透明左)

我唔齊架錦程巴

唉 棄驚

其實,4547都夠橫掃

體古、超17⋯⋯算啦

知細布,要好齊腳(加氣)先好用,dok金古、黑包、寄生杜⋯⋯

有知細布 冇金古 冇黑包

巴打 可以加埋新超極限
超極dha120 超體xxx 極力邪波

唉 棄驚

其實,4547都夠橫掃

體古、超17⋯⋯算啦

有知細布 冇金古 冇黑包

咁你就比我啦仆街仨

巴打 可以加埋新超極限

真係超體同極力?

巴打 可以加埋新超極限

confirmed?

巴打 可以加埋新超極限

confirmed?

唔係掛。。唔會超體吓話

巴打 可以加埋新超極限

真係超體同極力?

抽卡pool,上面ピックアップはゴジータ(体) 超4悟空 ブルベジ 旧ゴジータ
下面ジャネンバ(力) クウラ イーシンロン 旧ジャネンバかな 唔知係咪堅
超pool有 新xxx 45 知達 舊xxx
極pool有 新邪波 體古 * 舊邪波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞