[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰(24) XXX !?

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
無啦啦出個小雲pool

有潛玉同加道具位同漏斗
無啦啦出個小雲pool

笨大出招回收石嘛
十連只需三十石
天下SSR 4隻比魯斯..
應該食技定潛解
應該食技定潛解

食啦 潛黎哂氣

有潛玉同加道具位同漏斗

今次幾多條神龍
想要技玉但正常都係開道具位
不過上面果個係team位

有潛玉同加道具位同漏斗

今次幾多條神龍
想要技玉但正常都係開道具位
不過上面果個係team位

原來係team位 睇錯添 應該可以叫到4次掛 之後隔一排又出新主線再拎埋
升緊知大杜既技,刷緊章
最大問題係超西大杜個章好難打
平均3,4場先一個,超藍達章就係咁出..
想問下大家升佢技個陣有冇用龍石?
(已用一粒,仲要用左就更新 )
應該食技定潛解

食啦 潛黎哂氣

我都有諗過應該無玉俾佢, 算, 聽你講, 我尋日見你好似埋單120 位?
另外天下一隻魔童我見可以食其他魔童升技, 有無人升晒?
定係唔會有人升呢隻野
定係唔會有人升呢隻野

e隻野其實有咩用?定佢就係升做LR個隻
定係唔會有人升呢隻野

e隻野其實有咩用?定佢就係升做LR個隻

係lr果隻
應該食技定潛解

食啦 潛黎哂氣

我都有諗過應該無玉俾佢, 算, 聽你講, 我尋日見你好似埋單120 位?

定係唔會有人升呢隻野

個隻係上 lr架 小組有1234名就留起哂2隻升哂十技 之後下次就再dk 下次送個d就拎黎突 上左lr之後好撚硬

有冇巴打知咩料??
我因為用緊紅米機,所以正常黎講係玩唔到日版。
我依家個日版係由 https://jpn.dbz.space/apks/ 度down nope版,係唔係因為咁所以課唔到金?
定係唔會有人升呢隻野

個隻係上 lr架 小組有1234名就留起哂2隻升哂十技 之後下次就再dk 下次送個d就拎黎突 上左lr之後好撚硬

岩岩先得1隻..搵過要轉要77個天下章..而家先得36個..
呢隻野都係得個睇字

有冇巴打知咩料??
我依家個日版係由 https://jpn.dbz.space/apks/ 度down nope版,係唔係因為咁所以課唔到金?

最簡單, 買卡,記得買日版個隻

有冇巴打知咩料??

定係唔會有人升呢隻野

岩岩先得1隻..搵過要轉要77個天下章..而家先得36個..
呢隻野都係得個睇字

上左lr好撚硬
定係唔會有人升呢隻野

呢隻野都係得個睇字

上左lr好撚硬

得個睇字too
先得一隻
呢隻野都係得個睇字[/quote]
上左lr好撚硬[/quote]
我知, 又厚血, 我本來諗緊等唔等十技先升上去,
但睇完要154 個章, 下年都唔知得唔得,而家留緊D 魔童俾佢食, 都有50%升技率..
利申:玩開其他GAME 都有升技強逼症, 呢隻D技太難算, 老界又貴..

仲有3隻老界, 本來想俾知飯食,見佢打天下都有D用,
而家出新POOL 應該留起晒了.
呢隻野都係得個睇字

上左lr好撚硬[/quote]
我知, 又厚血, 我本來諗緊等唔等十技先升上去,
但睇完要154 個章, 下年都唔知得唔得,而家留緊D 魔童俾佢食, 都有50%升技率..
利申:玩開其他GAME 都有升技強逼症, 呢隻D技太難算, 老界又貴..

仲有3隻老界, 本來想俾知飯食,見佢打天下都有D用,
而家出新POOL 應該留起晒了.[/quote]
打強集個隻wiki升比佢食就得啦50% 今晚有得刷
岩岩del左兩個無上水嘅人有兩個位

有冇巴打知依粒龍珠要行邊條路先去到
試咗好多次都唔得
頭先見錦程巴打po咗有新願望,就想打返粒龍珠返嚟
依關係19-4

有冇巴打知依粒龍珠要行邊條路先去到
試咗好多次都唔得
頭先見錦程巴打po咗有新願望,就想打返粒龍珠返嚟
依關係19-4

我仲未打到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞