[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰(24) XXX !?

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
好似得隻藍將軍有用

力小雲打全體 都有用
冇得sl仲要藍將軍有咩用
好似得隻藍將軍有用

體小雲同力小雲都有用
冇得sl仲要藍將軍有咩用

藍將軍唔需要sl, 我玩國際版果陣靠佢食糊
而家打算潛埋佢連擊.

十連即中藍將軍

之後再10連乜都無.
再10連中左桃白白ssr (無用)

好撚開心, 中到藍將軍, 仲可以突一.
請容許我晒下
其實體果隻小雲有無用?
我見個超激戰俾佢好似幾勁
未抽過小雲
冇屬POOL
會唔會以後都冇
其實體果隻小雲有無用?
未抽過小雲

我覺得 體小雲 = 大波菲, 超同極既分別
冇屬POOL
會唔會以後都冇

做咩咁想抽屬pool 我未抽過
冇屬POOL
會唔會以後都冇

為左老界?
其實體果隻小雲有無用?
未抽過小雲

體小雲:比較自閉,加攻link少

大波菲:好多加攻link
冇屬POOL
會唔會以後都冇

為左老界?

只抽限pool 如果連屬pool老界都追我應該即刻棄game
冇屬POOL
會唔會以後都冇

為左老界?

等緊技POOL
一黎老界,二黎技悟爸,三黎技悟天
一次過滿足3個願望
https://www.youtube.com/watch?v=Uc8aocCaW58
Dokkan Battle Tienshinhan new Tri Beam special attack 天津飯 新気功砲 新必殺技
其實體果隻小雲有無用?
未抽過小雲

體小雲 有超激 & 驚異, 都唔差啦
冇屬POOL
會唔會以後都冇

為左老界?

等緊技POOL
一次過滿足3個願望

技悟天 都要追?
我多到唔想要
https://www.youtube.com/watch?v=Uc8aocCaW58
Dokkan Battle Tienshinhan new Tri Beam special attack 天津飯 新気功砲 新必殺技

呢招係幾時出過
冇屬POOL
會唔會以後都冇

為左老界?

等緊技POOL
一次過滿足3個願望

技悟天 都要追?
我多到唔想要

要呀,我玩到今日一隻都冇
其實體果隻小雲有無用?
未抽過小雲

超激,大波菲都有

反而大波菲既「宇宙最凶」、「惡夢」、boss link,贏體小雲幾條街(好似係)
冇屬POOL
會唔會以後都冇

為左老界?

等緊技POOL
一次過滿足3個願望

技悟天 都要追?
我多到唔想要

多錢都唔係倒落屬pool掛
兩張普通卡抽限pool都會抽到 唔洗深追
張sr悟天多到可以十技兩隻

呢招係幾時出過

打斯路半完全體、畀16號拉18號走果陣
咩係蜜蜂包?

呢招係幾時出過

打斯路半完全體、畀16號拉18號走果陣

已經唔記得晒
冇屬POOL
會唔會以後都冇

為左老界?

等緊技POOL
一次過滿足3個願望

技悟天 都要追?
我多到唔想要

要呀,我玩到今日一隻都冇

要黎做乜?
天35隊轉珠?
我用過 唔落都得 轉完既彩珠數量同平時出彩珠個率差唔多
其實體果隻小雲有無用?
未抽過小雲

超激,大波菲都有

反而大波菲既「宇宙最凶」、「惡夢」、boss link,贏體小雲幾條街(好似係)

大波菲係好用既. 尤其拍埋古拉.
我果陣用藍石都係換佢.
體隊大炮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞