[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰(24) XXX !?

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
岩岩先得1隻..搵過要轉要77個天下章..而家先得36個..
呢隻野都係得個睇字

上左lr好撚硬

我知, 又厚血, 我本來諗緊等唔等十技先升上去,
但睇完要154 個章, 下年都唔知得唔得,而家留緊D 魔童俾佢食, 都有50%升技率..
利申:玩開其他GAME 都有升技強逼症, 呢隻D技太難算, 老界又貴..

仲有3隻老界, 本來想俾知飯食,見佢打天下都有D用,
而家出新POOL 應該留起晒了.[/quote]
打強集個隻wiki升比佢食就得啦50% 今晚有得刷[/quote]
個隻駛唔駛餵左龜同莊子先得..要轉就PK, 我得40隻莊子.

有冇巴打知依粒龍珠要行邊條路先去到
試咗好多次都唔得
頭先見錦程巴打po咗有新願望,就想打返粒龍珠返嚟
依關係19-4

我仲未打到

依家卡咗喺度
仲未郁,等睇吓有冇巴打知
岩岩先得1隻..搵過要轉要77個天下章..而家先得36個..
呢隻野都係得個睇字

上左lr好撚硬

我知, 又厚血, 我本來諗緊等唔等十技先升上去,
但睇完要154 個章, 下年都唔知得唔得,而家留緊D 魔童俾佢食, 都有50%升技率..
利申:玩開其他GAME 都有升技強逼症, 呢隻D技太難算, 老界又貴..

仲有3隻老界, 本來想俾知飯食,見佢打天下都有D用,
而家出新POOL 應該留起晒了.

打強集個隻wiki升比佢食就得啦50% 今晚有得刷[/quote]
個隻駛唔駛餵左龜同莊子先得..要轉就PK, 我得40隻莊子.[/quote]
唔洗 就咁刷番黎sr之後上ssr*就直接比佢食 50%升 升唔到未再刷過

試咗好多次都唔得
依關係19-4

我仲未打到

依家卡咗喺度

好似係銀藍膠右手邊,記得要留2格珠

試咗好多次都唔得
依關係19-4

我仲未打到

依家卡咗喺度

依個

試咗好多次都唔得
依關係19-4

我仲未打到

依家卡咗喺度

https://gameshoai.com/dbz-dokkan/3-4.html#a4

ドラゴンボールの取り方↓
分岐を上→左→左上→右に進んだ筋斗雲に入る。
(スタート地点の上にある筋斗雲に入る。)

かつてない敵にむけて その2のドラゴンボール
ドラゴンボールの2マス手前に飛ぶので、2か1を2枚どちらかのカードを残しておく。

試咗好多次都唔得
依關係19-4

我仲未打到

依家卡咗喺度

依個

唔係呢個,應該咁講,行銀藍膠右手個條路線
你張圖cap唔到個舊雲

試咗好多次都唔得
依關係19-4

我仲未打到

依家卡咗喺度

[g]https://holland.pk/bwofkj8i[mg]
依個

唔係呢個,應該咁講,行銀藍膠右手個條路線
你張圖cap唔到個舊雲

終於得唔該哂巴打
升緊知大杜既技,刷緊章
最大問題係超西大杜個章好難打
平均3,4場先一個,超藍達章就係咁出..
想問下大家升佢技個陣有冇用龍石?
(已用一粒,仲要用左就更新 )

刷章要爆石是正常的
好似玩不到?
嘩屌咁附玉
搞到想爆石刷主線
嘩屌咁多玉
搞到想爆石刷主線
嘩屌咁多玉
搞到想爆石刷主線

遲早都要刷
升緊知大杜既技,刷緊章

刷章要爆石是正常的

真係咁難出
著通杜果隻仲難呀
升緊知大杜既技,刷緊章

刷章要爆石是正常的

真係咁難出
著通杜果隻仲難呀

痴撚線依隻都潛爆
其實潛解個迴避有咩用
其實潛解個迴避有咩用

有機率迴避攻擊架
知小雲係點有
終於滿左知杜!
真係幾大力
各位巴打加油,升佢技幾值
終於滿左知杜!
真係幾大力
各位巴打加油,升佢技幾值

出個陣已經升爆左
嘩屌咁多玉
搞到想爆石刷主線

跟本唔駛爆
新主線230RK仲係無限LOOP緊
升緊知大杜既技,刷緊章

刷章要爆石是正常的

真係咁難出
著通杜果隻仲難呀

痴撚線依隻都潛爆

佢用果d石多d
升緊知大杜既技,刷緊章

刷章要爆石是正常的

真係咁難出
著通杜果隻仲難呀

痴撚線依隻都潛爆

佢用果d石多d

好撚癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞