[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰(24) XXX !?

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
BTW我諗住出新XXX同邪波嘅時候 開TWITCH 直播抽卡 唔知有冇人睇呢

BTW我諗住出新XXX同邪波嘅時候 開TWITCH 直播抽卡 唔知有冇人睇呢

講定大約幾點
紅石係送 藍石係要課
咁藍石要幾錢左右??
我好想要超屬隊長..藍石有得揀blue既話我就叫朋友幫我課

跟上次嘅玩法嘅話就258蚊60石個個位會變左做258hkd 90石加粒藍石

有無旁白,好想睇住人一路抽一路屌
之前睇過一條會係咁

講定大約幾點

睇下佢係幾點出 因為我28號晚睇演唱會 可能要29號或者30
日本版 首抽刷邊個pool?
同埋刷中咩先可以起手?

等多幾日先刷
28 or 29 號出新pool有超格比達

應該話等資料出先決定
超4打後都係睇落越出越廢
話唔定細布仲勁呢

nxxx 應該唔會啦
同埋有45抽 (好似係?) 點都好過抽而家個pool

體古衰樣衰
天35衰唔夠超8勁
超17衰被動
細布衰link
新卡一定係衰隊長技

細布好撚勁
知隊力隊速隊基本上差唔多
技隊唔識講
體隊擺下先
細布加bobo一rd回咁多撚血
帶加氣轉珠冇得輸
同埋細布好撚大力

講定大約幾點

睇下佢係幾點出 因為我28號晚睇演唱會 可能要29號或者30

綺貞老師
同埋刷中咩先可以起手?

等多幾日先刷

應該話等資料出先決定
話唔定細布仲勁呢

nxxx 應該唔會啦

體古衰樣衰
天35衰唔夠超8勁
超17衰被動
細布衰link
新卡一定係衰隊長技

細布好撚勁
技隊唔識講
體隊擺下先
帶加氣轉珠冇得輸
同埋細布好撚大力

冇知pool追隊員仲難過過限
紅石係送 藍石係要課
咁藍石要幾錢左右??
我好想要超屬隊長..藍石有得揀blue既話我就叫朋友幫我課

跟上次嘅玩法嘅話就258蚊60石個個位會變左做258hkd 90石加粒藍石

有無旁白,好想睇住人一路抽一路屌
之前睇過一條會係咁

我會講野嘅

講定大約幾點

綺貞老師

咩黎?
同埋刷中咩先可以起手?

等多幾日先刷

應該話等資料出先決定
話唔定細布仲勁呢

nxxx 應該唔會啦

體古衰樣衰
天35衰唔夠超8勁
超17衰被動
細布衰link
新卡一定係衰隊長技

細布好撚勁
技隊唔識講
體隊擺下先
帶加氣轉珠冇得輸
同埋細布好撚大力

無呀無呀 我無呀

唔好超三熄機就得
同埋刷中咩先可以起手?

等多幾日先刷

應該話等資料出先決定
話唔定細布仲勁呢

nxxx 應該唔會啦

體古衰樣衰
天35衰唔夠超8勁
超17衰被動
細布衰link
新卡一定係衰隊長技

細布好撚勁
技隊唔識講
體隊擺下先
帶加氣轉珠冇得輸
同埋細布好撚大力

冇知pool追隊員仲難過過限

你想抽邊隻限諗住第二隻就射中 讀心驚
都諗過掉埋wiki布入去技術搭救
不過抽極都好小力大隻布
不過抽極都好小力大隻布

wiki布我會落
120%打15萬 回30% 都有4,5萬
三寶都十技晒
不過抽極都好小力大隻布

wiki布我會落
三寶都十技晒

唔夠加氣

落飯布、細布、wiki布⋯⋯

邪波又係膽

即係仲有2條友

黑包、dok古、寄生杜、知達普拉 (加氣)

又或者知18、知13(轉珠)

不過抽極都好小力大隻布

wiki布我會落
三寶都十技晒

唔夠加氣

邪波又係膽

即係仲有2條友

一隻都冇
不過抽極都好小力大隻布

wiki布我會落
三寶都十技晒

唔夠加氣

邪波又係膽

即係仲有2條友

我覺得呢隊唔錯
https://www.youtube.com/watch?v=mZLiDhWqveI&t=335s
不過抽極都好小力大隻布

wiki布我會落
三寶都十技晒

唔夠加氣

邪波又係膽

即係仲有2條友

一隻都冇

冇寄生杜就要諗下做咩唔刷啦巴打
刷定笨大送既卡都幾好
知18同寄生杜再加上面果隊好正
知18又超激link

唔好超三熄機就得

我諗緊點樣可以令部機唔會成日熄機
岩岩先得1隻..搵過要轉要77個天下章..而家先得36個..
呢隻野都係得個睇字

上左lr好撚硬

我知, 又厚血, 我本來諗緊等唔等十技先升上去,
但睇完要154 個章, 下年都唔知得唔得,而家留緊D 魔童俾佢食, 都有50%升技率..
利申:玩開其他GAME 都有升技強逼症, 呢隻D技太難算, 老界又貴..

仲有3隻老界, 本來想俾知飯食,見佢打天下都有D用,
而家出新POOL 應該留起晒了.

打強集個隻wiki升比佢食就得啦50% 今晚有得刷

個隻駛唔駛餵左龜同莊子先得..要轉就PK, 我得40隻莊子.[/quote]
唔洗 就咁刷番黎sr之後上ssr*就直接比佢食 50%升 升唔到未再刷過[/quote]
綠石換個隻魔童好似都升到技?
出得紅藍石兩隻野都未必係屬120咁簡單

1氣150%

FF

1氣150%

FF

超/極屬 120%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞