[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰(24) XXX !?

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

頭半動作:終極閃光
尾半動作:哈咩哈咩哈

個陣都係見ooo出抽完棄左再見到booo咁型先玩番

出出入入多次

前後棄左3次啦 依排都想棄 由中左LR飯之後到依家4隻新限都唔中 真係好想課035課哂平石加3pack正價石又無 知布又唔中 唉愈黎愈無心機玩落去...

唔好咁,寄予下個pool

XXX、邪波

我驚唔中我真係賣AC

有一隻LR飯其實都已經可以行到好遠

但始終會想中 體古我有冇都無所謂 但想中超西限咯...知布就因為有lr飯有埋佢知隊就好勁 但又唔中...唉 黎緊依兩隻我只求中xxx...唔中就棄

扎馬都未分體佢點會分先過扎馬

呢個要等下集解釋
預計扎馬斯條死煩膠又會話你啲人類始終唔夠神黎

其實唔洗解釋 因為超藍係消體力型態 消得仲快過超3

漫畫睇住動畫d柒位補返好晒佢

都補唔到啦,動畫度,blue打合體扎馬斯都要出晒九牛二虎之力

漫畫,打得好很輕鬆

仲有,漫畫度都冇出現過界藍,用紅毛就攪掂

(動畫)
唔係呀
blue完全屌打扎馬斯架喎

睇真d只係打平手

扎馬都未分體佢點會分先過扎馬

呢個要等下集解釋
預計扎馬斯條死煩膠又會話你啲人類始終唔夠神黎

其實唔洗解釋 因為超藍係消體力型態 消得仲快過超3

漫畫睇住動畫d柒位補返好晒佢

都補唔到啦,動畫度,blue打合體扎馬斯都要出晒九牛二虎之力

漫畫,打得好很輕鬆

仲有,漫畫度都冇出現過界藍,用紅毛就攪掂

唔係呀
blue完全屌打扎馬斯架喎

動畫好似打得好辛苦,形象幻滅,完全唔夠霸氣
漫畫輕鬆吊打有返舊時咁有型

動畫一開始已經講到blue同合體扎55波
龍珠限定人物點心紙
力屬限
大波 3達 xxx 超一星龍 力斯 45
速屬限
超3 ooo 界藍 Rose 47 超17號
技屬限
技斯 神貓 品 技金 青雞 035
知屬限
知潛飯 邪波 bobo 大杜 知達 細布
體屬限
細布 大波菲 大波 black Blue 古拉
特別項目 面具悟爸 LR超2飯 LR魔人達
30隻限我得22隻 希望1.5億會派卷啦
龍珠限定人物點心紙
力屬限
速屬限
技屬限
知屬限
體屬限

22好多啦wo
龍珠限定人物點心紙
力屬限
速屬限
技屬限
知屬限
體屬限

留個名先!
我好似多你兩隻咁
期待有blue
再唔係中返隻xxx入45隊都好
龍珠限定人物點心紙
力屬限
速屬限
技屬限
知屬限
體屬限

留個名先!
我好似多你兩隻咁

得13隻
速就齊哂
力就一隻都冇
期待有blue
再唔係中返隻xxx入45隊都好

打完天下一真係好想要潛解blue
龍珠限定人物點心紙
力屬限
速屬限
技屬限
知屬限
體屬限

留個名先!
我好似多你兩隻咁

得13隻
速就齊哂
力就一隻都冇

得19
知屬齊但冇LR飯
龍珠限定人物點心紙
力屬限
速屬限
技屬限
知屬限
體屬限

留個名先!
我好似多你兩隻咁

得13隻
速就齊哂
力就一隻都冇

得19
知屬齊但冇LR飯

0課都有11隻
龍珠限定人物點心紙
力屬限
速屬限
技屬限
知屬限
體屬限

留個名先!
我好似多你兩隻咁

得13隻
速就齊哂
力就一隻都冇

得19
知屬齊但冇LR飯

0課都有11隻

缺4

個體青狼、超17、兩隻LR

早all
早all

晨早劉名
天下一見唔到盡頭
杜拉章更瘡見唔到盡頭
天下一見唔到盡頭
杜拉章更加見唔到盡頭
Lm
其實重腹左既ssr,係食左佢黎升技定用黎潛解好?
其實重左既ssr,係食左佢黎升技定用黎潛解好?
如果新xxx隊長技係超屬70%
咁用返booo搭佢,希望都有作為啦
如果新xxx隊長技係超屬70%
咁用返booo搭佢,希望都有作為啦

其實都係哂氣,得70%真係已經唔多入流
仲要拎到月曜果隻蜜蜂阿包
係咪應該繼續打80體?
仲未拎到月曜果隻蜜蜂阿包
係咪應該繼續打80體?
係咪應該繼續打80體?

點都一定80體
小體又唔可以打多幾場
係咪應該繼續打80體?

點都一定80體
小體又唔可以打多幾場

80體係咪會易跌D?
如果唔係既,打返30解成就算
佢出D材料好似唔值用多50體
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞