[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰(24) XXX !?

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
大家準備左幾多石抽nxxx 報告下

105石 除非粒紅藍石好吸引 應該唔課

如果藍石係換xxx/邪波 會課黎潛隻xxx 話晒係我第一隻十技

斷估紅石換xxx邪波,藍石換100%隊長

十隻搞掂

十隻搞掂

太神

如果藍石係換xxx/邪波 會課黎潛隻xxx 話晒係我第一隻十技

如果抽得中nxxx 都會有意慾買xxx黎做老界
邪波就不了
本身想追知菜 想要好耐 諗緊好唔好彩星界藍定要多隻限
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/25/143035_e0517213742c78fda8d9f2b5bf891a1e.jpg[/i
十隻搞掂

太神

點睇邊隻可以俾邊隻升技..屌我仲UR 左呢隻體達
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/25/143035_e0517213742c78fda8d9f2b5bf891a1e.jpg[/i[/url]
十隻搞掂

太神

睇圖鑑
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/25/143035_e0517213742c78fda8d9f2b5bf891a1e.jpg[/i[/url]
十隻搞掂

太神

其實同名 唔同屬嘅就可以升技 以超一達為例 就sr技/知超西達 ssr技/力/體都可以互食黎拎升 但唔貼屬就只會得50%機率升到 ssr上左ur再比人食就100%
十隻搞掂

太神

其實同名 唔同屬嘅就可以升技 以超一達為例 就sr技/知超西達 ssr技/力/體都可以互食黎拎升 但唔貼屬就只會得50%機率升到 ssr上左ur再比人食就100%

呢個情況除非食沙漏否則都無用, 抽多幾隻先算
十隻搞掂

太神

要留意

120lv/150lv食100lv既,只有3%
十隻搞掂

太神

要留意

120lv/150lv食100lv既,只有3%

而,150lv食120lv既,都只得3%
十隻搞掂

太神

呢個情況除非食沙漏否則都無用, 抽多幾隻先算

儲到起碼有十幾隻sr係到先升啦 我都係見太多放係到先清一清

藍石應係係桃紅/blue 啦
係咪無特價石
日本版 首抽刷邊個pool?
同埋刷中咩先可以起手?

等多幾日先刷
28 or 29 號出新pool有超格比達

應該話等資料出先決定
超4打後都係睇落越出越廢
話唔定細布仲勁呢

nxxx 應該唔會啦
同埋有45抽 (好似係?) 點都好過抽而家個pool

新卡除左超17 都唔覺邊隻特別廢

no comment
新限得45 47

No comment無超17

No comment無超17

我係用超17入47隊,擋咗4吓,疊咗120%攻,攻擊力唔會差得過rose

早幾個月課到仆街 咁快有得課金自選

早幾個月課到仆街 咁快有得課金自選

現實係二周年果十隻簡多次
係咪無特價石

係咪無特價石

每日$8 3粒
力小雲食邊隻升技好
悟空衫果隻 ?
035隊既瓶頸位係冇guest用
好友用晒就收得皮
035隊既瓶頸位係冇guest用
好友用晒就收得皮

起碼都搵到隊友
我搵古拉, 搵都搵唔到.
紅石係送 藍石係要課
咁藍石要幾錢左右??
我好想要超屬隊長..藍石有得揀blue既話我就叫朋友幫我課
力小雲食邊隻升技好
悟空衫果隻 ?

技屬小雲 有得刷
紅石係送 藍石係要課
咁藍石要幾錢左右??
我好想要超屬隊長..藍石有得揀blue既話我就叫朋友幫我課

跟上次嘅玩法嘅話就258蚊60石個個位會變左做258hkd 90石加粒藍石
BTW我諗住出新XXX同邪波嘅時候 開TWITCH 直播抽卡 唔知有冇人睇呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞