有冇人講下蛋糕星球咩料

246 回覆
3 Like 17 Dislike
知名度的確提升唔少,個個都知佢係藍c
起初佢講function唔夠
我仲諗緊佢係咪玩緊傻瓜機
就好似人地令支s-line大三元出去做job
個客笑9人地支鏡無金圈唔pro咁
個客買你張相定買你個姿勢
大把職業都轉咗無反 ,除非你係運動攝影個類姐
老師話老師話小學生咩
時代唔同左啦 口同鼻坳
一個係咁笑人手勢 舊時跟師傅學的確係揸得正d既
但依家時代唔同有野方便左 人地又無理由唔用
再講人地目標係平民 咁十唔十年經驗咪自己思考囉
由其依家2020年 一天都係飛機 一街都係電話
你要人地套標準返返去90年代影張相要扎炮
點都講唔過去啦 除非睇果個個需要係要學80-90年代姐

80-90年代包住個頭着漁夫背心帶黑超出街影相會話你有型,又有無勇士係依家2020年咁着出街影相試下?

時代唔同左 後生仔女鍾意咩手勢咩風格 有咩所謂
既然目標係平民,就更加唔好吹噓自己十年經驗十年都係得小清新
其實淨係想討論黃定藍
可以影左十年小清新呢 小清新都可以係一個攝影專長既
小清新係一種攝影風格 關10唔10年咩事 你可以話佢影得唔好 但關攝影攝風格乜事?
由人啦
生活艱難
講咗咁耐相都冇張
仲唔係私怨PO?
幾似隔離車台

d 人連車牌都唔知有冇

玩下手呢到d 人相機都無

日日講spec 講數字

講番條channel

我覺得佢標榜新手上路較為合適

同佢幾多年經驗 無乜直接關係

btw 屌多過討論 d 風氣真係
有時啲片有啲廢,上網都睇到,但當收音機播住都ok
但真係對住Rumor 照讀
係。。。連少少消化都無,就咁up
我3歲開始幫老豆老母影相
我廿年
上下啲初班當正自己係大師既大有人在
咁我3歲都俾老豆老母影
而家計返都有12年
呀,過埋生日而家13年
有啲評測片都係照讀網上資料+算係自己分析下
其實無咩意思
真 想知有冇source去prove 唔想得個吹字
真係pro嘅洗特登講?成個乞衣咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞