大家好,我係 Waluigi,Luigi 既悲傷管理人

207 回覆
98 Like 5 Dislike
一放假就虧

盡量今晚出
唔係做保險 點會搵班毒撚

一放假就虧

盡量今晚出

好,夠爽快
唔出唔訓
巴打未睇先like
加油
luigi 不如我地傾返份保單先...
luigi 不如我地傾返份保單先...

我知你仲後生,少病痛
但萬一好似你爸爸咁,無啦啦跌左落街.....
我知你仲後生,少病痛
但萬一好似你爸爸咁,無啦啦跌左落街.....

Mario就可能會
Luigi 今次係第一次同女仔單獨約會,佢揸住 Yoshi 323,早左半個鐘就黎到半島酒店。

準時八點鐘,Christine 都黎到酒店,坐低左,Luigi 同 Christine 就開始傾計。

從閒談之間,我已經深深知道 Christine 係因為 Luigi 出左名,覺得佢會名成利就先再次接近佢,當然 Luigi 佢感覺唔到呢個事實。

傾到一半,Luigi 鼓起勇氣,佢問Christine 一個佢一直擺喺心入面既問題。

「係呢 Christine,點解...當年...你會將封情書貼出黎。」

問完呢個問題,Christine 好似有備以黎,即刻答

「對唔住,其實唔係我貼架,只不過當hi喺課室睇封信既時候,俾個男同學發現,佢即刻搶左封信,然後就貼左出黎。我想阻止,但我唔敢...」

姑勿論呢個係咪真正既原因,Luigi 都選擇左接受,或者咁樣可以令Luigi 覺得舒服啲。

喺嗰段日子,Luigi 都有保持同 Christine 見面,當然Luigi 就好似做左兵咁,管接管送,送名牌禮物,去高級餐廳,但即使付出咁多,佢連 Christine 既手都未掂過。

但 Luigi 好享受,因始終係佢人生第一次可以同女性有咁多接觸。而每一晚,Luigi 都會搵我傾計,一齊研究「約會三十六計」,睇下點樣可以追到 Christine,每一次我都會叫 Luigi 主動啲,試下拖下手,或者攬住佢。

不過Luigi 每次都拒絕,佢話一定要正面向 Christine 表達左,成為左男女朋友先會做呢啲行為,雖然聽起上黎好正直,但我諗 Luigi 只係因為驚失敗而唔敢作進一步既行動。
文呀
唔好做兵去搵ptgf好過啦Luigi
Luigi 今次係第一次同女仔單獨約會,佢揸住 Yoshi 323,早左半個鐘就黎到半島酒店。

準時八點鐘,Christine 都黎到酒店,坐低左,Luigi 同 Christine 就開始傾計。

從閒談之間,已經深深知道 Christine 係因為 Luigi 出左名,覺得佢會名成利就先再次接近佢,當然 Luigi 佢感覺唔到呢個事實。

傾到一半,Luigi 鼓起勇氣,佢問Christine 一個佢一直擺喺心入面既問題。

「係呢 Christine,點解...當年...你會將封情書貼出黎。」

「對唔住,其實唔係我貼架,只不過當hi喺課室睇封信既時候,俾個男同學發現,佢即刻搶左封信,然後就貼左出黎。我想阻止,但我唔敢...」

姑勿論呢個係咪真正既原因,Luigi 都選擇左接受,或者咁樣可以令Luigi 覺得舒服啲。

喺嗰段日子,Luigi 都有保持同 Christine 見面,當然Luigi 就好似做左兵咁,管接管送,送名牌禮物,去高級餐廳,但即使付出咁多,佢連 Christine 既手都未掂過。

但 Luigi 好享受,因始終係佢人生第一次可以同女性有咁多接觸。而每一晚,Luigi 都會搵我傾計,一齊研究「約會三十六計」,睇下點樣可以追到 Christine,每一次我都會叫 Luigi 主動啲,試下拖下手,或者攬住佢。

不過Luigi 每次都拒絕,佢話一定要正面向 Christine 表達左,成為左男女朋友先會做呢啲行為,雖然聽起上黎好正直,但我諗 Luigi 只係因為驚失敗而唔敢作進一步既行動。

不如我介紹個好醫生比你

從閒談之間,已經深深知道 Christine 係因為 Luigi 出左名,覺得佢會名成利就先再次接近佢,當然 Luigi 佢感覺唔到呢個事實。

不如我介紹個好醫生比你

睇黎要
BBQ 完係咁嘔
樓主冇野嘛?!
係咪啲食物離開凍櫃太耐?
啲野食唔多乾淨喎好似 冇事嘛
原來樓主出咗新故
不過樓主小心身體呀
留名支持
而家又痾又嘔咁幾辛苦呢,如果你有買依份保險就唔同喇...... luigi?你有冇聽緊啊luigi?
推呀
而家又痾又嘔咁幾辛苦呢,如果你有買依份保險就唔同喇...... luigi?你有冇聽緊啊luigi?

後面果句有聲
OP小心身體呀

不如我介紹個好醫生比你

已經深深知道 Christine 係因為 Luigi 出左名,覺得佢會名成利就先再次接近佢,當然 Luigi 佢感覺唔到呢個事實。
呢句有問題咩
live咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞