[四月新番] 進擊的巨人(Season 2) 第四話

381 回覆
12 Like 1 Dislike

金毛童年回憶可能比老豆打過,一兩句對白就解釋到一個路人

應該係鬼父...

好撚慘,屌

早唔變遲唔變,係要等啲長官死哂先變巨人,仲有2條仆街唔變住係到睇戲,屌你地個2個男人

佢地係毛毛巨人d o靚 受命潛伏 梗係唔會救敵人啦

點解個2個出血都唔變巨人?

比巨人咬個陣

除左要受傷, 仲要有明確既意志想去做某樣野先會變,
唔係一見血就變

好似仲要自殘先得?
睇過漫畫係咪覺得自己特別威,有漫畫post又唔去,係要走黎動畫post 度講
今集幾好睇
開POST既標題加句唔好劇透?

無用架 咪一樣會透

應該係鬼父...

好撚慘,屌

早唔變遲唔變,係要等啲長官死哂先變巨人,仲有2條仆街唔變住係到睇戲,屌你地個2個男人

佢地係毛毛巨人d o靚 受命潛伏 梗係唔會救敵人啦

點解個2個出血都唔變巨人?

比巨人咬個陣

除左要受傷, 仲要有明確既意志想去做某樣野先會變,
唔係一見血就變

好似仲要自殘先得?

唔洗, 揭發阿妮係女巨人o個次, 艾倫被女巨人踩爛既鋼根插住都係咁變
第104期藝人訓練班
第104期藝人訓練班

結婚吧果度笑到仆街
最後2 個長官比人食果到好恐怖

應該係鬼父...

好撚慘,屌

金毛好撚慘

點解作者咁鐘意係人死前 破壞晒果條友既形象

應該係鬼父...

好撚慘,屌

金毛好撚慘

你就死嗰時都會驚到傻咗啦
Show Blocked User - 沙治奧阿毛斯
Show Blocked User - 眾人皆醉我獨醒
Show Blocked User - 爆浴缸

小學雞咁鍾意劇透,仲有d人陰d陰d咁間接劇透

應該係鬼父...

好撚慘,屌

金毛好撚慘

點解死果陣淨係叫老豆唔叫老母

好撚慘,屌

金毛好撚慘

點解死果陣淨係叫老豆唔叫老母

細個比老豆....
屌 最尾好撚型
萊納影帝

尤米爾同柯尼講野果到先係真。影后
點解一開始有隻巨人打巨人 meet佢隻耳仔

同問 唔明 係奇行種定有其他原因
點解條女變巨人但好似得兩三米
Erin 就咁巨型

冇解釋過
但呢到好明顯話你知巨人係由 變出黎
今季D人個個死得咁慘既 個個比人4肢玩殘先死
上季明明通常比人一下秒

冇解釋過
但呢到好明顯話你知巨人係由 變出黎

比d 劇透撚唔知都講到知
人類先做既動作
上面個班唔好FF啦
最多咪講到艾倫發動座標
政變篇都冇可能夠時間講啦
仲想講埋之後嗰D
咁撚拖。。。巨人動畫出撚到鳴人個孫做主角都仲得
今季D人個個死得咁慘既 個個比人4肢玩殘先死
上季明明通常比人一下秒

實力越勁
死得越慘
9up
俾咁多鏡頭個不男不女做乜鳩
仲要最後鳩UP慘死冇晒專嚴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞