[四月新番] 進擊的巨人(Season 2) 第四話

381 回覆
12 Like 1 Dislike
真係好煩,
其實講句影帝都已經劇透左,

成班睇左漫畫既人係到屌人劇透

有睇漫畫post就知追漫畫個班勁多sb 走晒入黎劇透刷存在感

你條廢鳩第一頁劇透又扮乜撚野姐
真係好煩,

有睇漫畫post就知追漫畫個班勁多sb 走晒入黎劇透刷存在感

你條廢鳩第一頁劇透又扮乜撚野姐

2先岩
話緊你27果個呀
真係好煩,

btw
論刷存在感嘅話 邊個夠你勁呀
真係好煩,

btw

佢出面個鋼鍊post一炮成名啦
真係好煩,

btw

佢出面個鋼鍊post一炮成名啦

個冷飯王block左去算啦
以後咪撚開post算啦
屌D長官真係死灑

終於有新巨人
但係點解咁袖珍咁無霸氣

佢戰鬥力好高,唔好睇佢on99咁

睇落真係好似3-5m巨人on99咁

但佢有格鬥技可補返體型不足

尤彌爾同車力係唯一可以跳躍既巨人 靠機動性未必會輸比其他主力型既智巨

尤彌爾最似係食左車力,但點解仲係變智巨之前個on9巨人樣 又係可能同血緣有關,
故鄉派4隻智巨來都幾大犧牲下,幾年少左4隻巨人打仗,之後仲派猿生去,
調查兵團同最後打一戰猿生 多左隻車力,相信係尤彌爾已經比人食左 回收番車力

車力係15米級黎

團長死過戰唔通又派多隻進人去?total 6隻智巨去城牆回收番巨人?另一邊戰線咪冇左成7隻巨人
屌D長官真係死灑

終於有新巨人
但係點解咁袖珍咁無霸氣

佢戰鬥力好高,唔好睇佢on99咁

睇落真係好似3-5m巨人on99咁

但佢有格鬥技可補返體型不足

尤彌爾同車力係唯一可以跳躍既巨人 靠機動性未必會輸比其他主力型既智巨

尤彌爾最似係食左車力,但點解仲係變智巨之前個on9巨人樣 又係可能同血緣有關,
故鄉派4隻智巨來都幾大犧牲下,幾年少左4隻巨人打仗,之後仲派猿生去,
調查兵團同最後打一戰猿生 多左隻車力,相信係尤彌爾已經比人食左 回收番車力

車力係15米級黎

團長死過戰唔通又派多隻進人去?total 6隻智巨去城牆回收番巨人?另一邊戰線咪冇左成7隻巨人

尤彌爾比人帶走左半個月就即刻比第二個繼承再投入實戰?
你估巨人之力真係咁方便一繼承就識唔識練習?車力擺明係第二個type黎
以後咪撚開post算啦

同意
D劇透撚同quote劇透假膠x2036
醫科生
你果幾段唔撚係劇透?
真係好煩,

睇過漫畫就唔屌得人劇透
我有睇漫畫但唔會特登走去劇透人
下次標題寫番含劇透啦
下次標題寫番含劇透啦

咁係漫畫post討論咪得囉 唔使開動畫post
漫畫撚還漫畫撚 劇透撚還劇透撚
唔好撈埋一齊講
唔好撈埋一齊講

冷飯王本身就係劇透撚黎,何況佢係漫畫POST都係過街老鼠
唔洗理佢
唔好撈埋一齊講

冷飯王本身就係劇透撚黎,何況佢係漫畫POST都係過街老鼠
唔洗理佢

一陣間佢又話你係hater架啦
醫科生
你果幾段唔撚係劇透?

唔撚係
我一開波 講罐頭果段有撚劇透?
推理下都被人亂鳩咁屌
你班道德撚亂鳩屌人係度刷存在感?
亂鳩屌人而家好撚威?

唔想知劇透就咪撚入呢個 post 單機囉, 你“自動無視”咪係度阻人討論

猿巨人係艾倫同父異母嘅大哥
大大個字係特登俾你班道德撚睇
以後開個 post 記得講禁止推理, 禁止問問題 , 柒頭
你夠膽話你上面講果D唔係劇透?
理撚得其他人屌過你乜野,都唔係你可以係度劇透既理由
扮撚哂發爛渣咁
而家先睇得明罐頭個 part
鹹水魚 嘅罐頭 係無可能出現 內陸嘅城裡面(只有淡水魚)
即係話呢個係猿巨人 入牆嘅 據點
猿巨見被人霸左廢事被人知道D 野,先要殺人滅口

我淨係諗到一開鑵鯡魚就臭到仆街
但唔明點解知道 尤米爾識睇上面D字會咁出奇
明明咁多種族好似三笠咁佢係東洋人仲好少有
當然可能係翻譯出錯個魚名出錯或者設定問題

個罐頭係馬來文
牆來嘅人唔識好正常
但係尤理彌同來納分別係復國派同入牆派,都係牆外嘅人,都係識馬來文
但大家唔知對方存在
來納果下知尤理彌識馬來文,
懷疑緊上頭係咪加派人手入左黎(當然唔係)

加大個字 , 俾班唔俾人“討論”嘅道德撚睇

咁都唔叫劇透?傻閪要漫畫撚要討論就出去啦
係呢到就照住進度討論
乜撚野牆來人?有分來姐係有分外啦?
乜撚野馬來文?
未睇漫畫既會知?
邊個先刷存在感呀?小朋友

sorry wow , 道德撚
原本真係無念過劇透
睇多次動畫先發覺係鹹水魚罐頭
後來你地班道德撚走黎亂鳩屌人“劇透”
我咪接落去講埋落去劇透
亂鳩屌人好撚威? 柒頭
扮撚哂發爛渣咁

好撚高尚啊, 道德撚
以後開 post 講, 道德撚有特權可以屌人
可以亂屈人
你哋班道德撚過晒火位
你唔鐘意就單機啦
你比人亂屌咪屌返佢囉 智障
你行行下街比人撞到會唔會話個完全唔關事既人呀
扮撚哂發爛渣咁

好撚高尚啊, 道德撚
以後開 post 講, 道德撚有特權可以屌人
可以亂屈人
你哋班道德撚過晒火位
你唔鐘意就單機啦

收皮啦屌你,乜都加句道德撚就當自己有道理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞