[四月新番] 進擊的巨人(Season 2) 第四話

381 回覆
12 Like 1 Dislike
你夠膽話你上面講果D唔係劇透?
理撚得其他人屌過你乜野,都唔係你可以係度劇透既理由
扮撚哂發爛渣咁

好撚高尚啊, 道德撚
以後開 post 講, 道德撚有特權可以屌人
可以亂屈人
你哋班道德撚過晒火位
你唔鐘意就單機啦

收皮啦屌你,乜都加句道德撚就當自己有道理

咁你哋班柒頭話人“劇透撚”就好有道理?
都係果句啦, 你班道德撚係唔係有特權啊? 屌你
真係好煩,
其實講句影帝都已經劇透左,

成班睇左漫畫既人係到屌人劇透

有睇漫畫post就知追漫畫個班勁多sb 走晒入黎劇透刷存在感

話時話咩係sb
你夠膽話你上面講果D唔係劇透?
理撚得其他人屌過你乜野,都唔係你可以係度劇透既理由
扮撚哂發爛渣咁

好撚高尚啊, 道德撚
以後開 post 講, 道德撚有特權可以屌人
可以亂屈人
你哋班道德撚過晒火位
你唔鐘意就單機啦

收皮啦屌你,乜都加句道德撚就當自己有道理

咁你哋班柒頭話人“劇透撚”就好有道理?
都係果句啦, 你班道德撚係唔係有特權啊? 屌你

我話人劇透撚係因為條友真係有劇透,正等始我而家屌你劇透一樣
你覺得有人屌錯你,理得你屌返佢又好乜都好,乜撚係度成個細路咁發爛渣
真係好煩,

有睇漫畫post就知追漫畫個班勁多sb 走晒入黎劇透刷存在感

話時話咩係sb

大陸仔用語
話你係傻西
真係好煩,

話時話咩係sb

大陸仔用語
話你係傻西

一個POST BLOCK咗十幾條友
乜撚都關道德撚事
試問成件事關"道德"咩事
btw 已block
學巴哈咁開個純動畫進度,不準劇透post囉

一直都講緊入得黎真係預左俾人透

漫畫撚入到黎除左討論動畫版既表現力同埋J女神之外真係無乜野可以講
入得黎預左劇透架啦

利申 冇睇漫畫

漫畫撚入到黎除左討論動畫版既表現力同埋J女神之外真係無乜野可以講

巴哈會bam人,呢度呢?
劇透撚wfc你啦

same

細字講番漫畫我會睇
但大大隻字咁劇透真係屌你老母
我唔只block左十幾個
有D係到猜迷語既on9仔都block撚埋
利申:睇左漫畫一半
乜撚都關道德撚事
試問成件事關"道德"咩事
btw 已block

佢諗住求其加個標籤就當自己有道理

呢到冇版主 旨意班中國人自律晒氣啦

呢到冇版主 旨意班中國人自律晒氣啦

無自律 點講都無用蹝氣
想問讓去感邊?
想問讓去邊?

想問讓去邊?

好似比憲兵捉左未放監?S1最尾佢扮Allen坐囚車去受審
屌D長官真係死灑

終於有新巨人
但係點解咁袖珍咁無霸氣

佢戰鬥力好高,唔好睇佢on99咁

睇落真係好似3-5m巨人on99咁

但佢有格鬥技可補返體型不足

尤彌爾同車力係唯一可以跳躍既巨人 靠機動性未必會輸比其他主力型既智巨

尤彌爾最似係食左車力,但點解仲係變智巨之前個on9巨人樣 又係可能同血緣有關,
故鄉派4隻智巨來都幾大犧牲下,幾年少左4隻巨人打仗,之後仲派猿生去,
調查兵團同最後打一戰猿生 多左隻車力,相信係尤彌爾已經比人食左 回收番車力
On9仔醫科生
想問讓去邊?

好似比憲兵捉左未放監?S1最尾佢扮Allen坐囚車去受審

希望冇穿冇爛返黎
而家先睇得明罐頭個 part
鹹水魚 嘅罐頭 係無可能出現 內陸嘅城裡面(只有淡水魚)
即係話呢個係猿巨人 入牆嘅 據點
猿巨見被人霸左廢事被人知道D 野,先要殺人滅口

我淨係諗到一開鑵鯡魚就臭到仆街
但唔明點解知道 尤米爾識睇上面D字會咁出奇
明明咁多種族好似三笠咁佢係東洋人仲好少有
當然可能係翻譯出錯個魚名出錯或者設定問題

個罐頭係馬來文
牆來嘅人唔識好正常
但係尤理彌同來納分別係復國派同入牆派,都係牆外嘅人,都係識馬來文
但大家唔知對方存在
來納果下知尤理彌識馬來文,
懷疑緊上頭係咪加派人手入左黎(當然唔係)

加大個字 , 俾班唔俾人“討論”嘅道德撚睇

弱智仔 劇透就劇透啦 討論
你個腦有問題?
以前睇漫畫呢part睇到眼訓
依家睇動畫先知原來係咁樣

same

細字講番漫畫我會睇
但大大隻字咁劇透真係屌你老母
我唔只block左十幾個
有D係到猜迷語既on9仔都block撚埋
利申:睇左漫畫一半

我睇完漫畫都照block劇透,唔會引用人地D劇透扮晒野,做個真的漢子

你係咪以為你係呢個post #27個回覆唔算係劇透
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞