[四月新番] 進擊的巨人(Season 2) 第四話

381 回覆
12 Like 1 Dislike
唔知點解見到今集個女調查兵俾巨人食個陣係到掙扎好奇怪, 明明預左有機會死, 但點解到最尾仲要咁驚俾巨人食, 呢下心情轉變好奇怪, 雖然面對死亡正常係要驚

師傅比人咁分屍痛架 死五分鐘都未必斷氣
唔係比人斬頭或者head shot死得咁痛快

你一隻一隻手手腳腳比人扯落黎食你都咪話唔驚啦
其實作者係咪特登比hints觀眾60米同鎧甲巨人係邊個 因為我冇睇過漫畫但覺得真係好似樣

依一幕已經有兩個巨人
莫非連後面個個都⋯
利申:冇睇漫畫
其實作者係咪特登比hints觀眾60米同鎧甲巨人係邊個 因為我冇睇過漫畫但覺得真係好似樣

依一幕已經有兩個巨人
莫非連後面個個都⋯

依一幕已經有兩個巨人
莫非連後面個個都⋯

留意ymir對眼點郁
我想問邊到有今季主題曲同片尾曲既完整版
片尾曲越聽越上腦
我想問邊到有今季主題曲同片尾曲既完整版
片尾曲越聽越上腦

如果係新歌 多數未出到
屌D長官真係死灑

終於有新巨人
但係點解咁袖珍咁無霸氣

佢戰鬥力好高,唔好睇佢on99咁

睇落真係好似3-5m巨人on99咁

完全比賽
屌4個長官好慘 明明有三個可以變巨人既人係度

你係咪覺得好撚好玩?點解無人屌劇透撚?
呢到係動畫討論
漫畫既話你點透都無問題
係咪以為自己睇漫畫好撚醒?

利申睇漫畫

你邊到見到無人屌
係咪以為得你一個屌好撚醒
有冇人記得短髮Madam叫咩名
有冇人記得短髮Madam叫咩名

nanaba 如果當佢日本人可以譯做七葉 好似係

依一幕已經有兩個巨人
莫非連後面個個都⋯

超大型巨人真身好靚仔 可惜最後都係被主角團設計殺死

又劇透 屌你
個女人睇得明外語
唔通真係外來人
外來人可能掌握埋巨人術
真係好煩,
其實講句影帝都已經劇透左,

成班睇左漫畫既人係到屌人劇透
屌D長官真係死灑

終於有新巨人
但係點解咁袖珍咁無霸氣

佢戰鬥力好高,唔好睇佢on99咁

睇落真係好似3-5m巨人on99咁

但佢有格鬥技可補返體型不足

尤彌爾同車力係唯一可以跳躍既巨人 靠機動性未必會輸比其他主力型既智巨

尤彌爾最似係食左車力,但點解仲係變智巨之前個on9巨人樣 又係可能同血緣有關,
故鄉派4隻智巨來都幾大犧牲下,幾年少左4隻巨人打仗,之後仲派猿生去,
調查兵團同最後打一戰猿生 多左隻車力,相信係尤彌爾已經比人食左 回收番車力

車力係15米級黎
點解唔用死人既立體機動裝置 明明自己個部都冇氣

有冇時間比你落地慢慢搵跌左去邊?

比石頭壓死個兩件wo

你上帝視角就知個兩件係上面啫
佢兩個一路係下面打緊撚知咩
反而唔明點解萊納會咁仆心仆命救其他人
爭啲死wor

精神分裂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞