[四月新番] 進擊的巨人(Season 2) 第四話

381 回覆
12 Like 1 Dislike
班士兵,長官係咪唔俾臨死前自殺?
同埋咁多長官死哂
個調查兵團咪好易斷層?

埃爾文上位之後老兵本來已經唔會死,最近都係因為智慧巨人既攻擊先咁多損失

後來死浄九個

hau.hh.chan
之前韓吉唔係話測試到巨人既重量同肉眼既比例係好唔同架咩?
佢話連巨人個頭都可以輕鬆當波咁踢, 但點解萊納抬起個3米級巨人會咁辛苦?

如果隻3米係正常重量,佢仲抬得起?

最少都有本黎人體的重量
最後2 個長官比人食果到好恐怖

以為最後佢地會冇事
點知死得好慘
nanaba
同埋咁多長官死哂
個調查兵團咪好易斷層?

埃爾文上位之後老兵本來已經唔會死,最近都係因為智慧巨人既攻擊先咁多損失

後來死浄九個

好好睇喎
醫科生個死ON9仔
佢話連巨人個頭都可以輕鬆當波咁踢, 但點解萊納抬起個3米級巨人會咁辛苦?

最少都有本黎人體的重量

咁比人咬住隻手緊辛苦
今次tbb好快手
星期日就更新咗
啲人名好難記 就算劇透都唔知講緊邊個

萊納咁既身型背幾難
同埋咁多長官死哂
個調查兵團咪好易斷層?

後來死浄九個

陳生
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/24/191208_e439d2e42fcb831b0ea41c4f8a9f0171.jpg[/img][img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/24/191209_e439d2e42fcb831b0ea41c4f8a9f0171.jpg[/img][img]https://na.cx/i/56N1QNC.jpg[/url][/img]

hau.hh.chan

原來讀poly嘅人咁ON9

仲走去學人讀business

hau.hh.chan@connect.polyu.hk
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/24/191208_e439d2e42fcb831b0ea41c4f8a9f0171.jpg[/img][img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/24/191209_e439d2e42fcb831b0ea41c4f8a9f0171.jpg[/img][/url]

hau.hh.chan

原來讀poly嘅人咁ON9

仲走去學人讀business

追漫個班漫透撚不嬲低B

你係咪以為你係呢個post #27個回覆唔算係劇透

萊納咁既身型背幾難

唔啱比例=/=輕
如果咁撚輕會撚比人食
星如都一拳搞掂啦

萊納咁既身型背幾難

唔啱比例=/=輕
如果咁撚輕會撚比人食
星如都一拳搞掂啦

我諗大概同一個正常人差唔多重?

萊納咁既身型背幾難

唔啱比例=/=輕
如果咁撚輕會撚比人食
星如都一拳搞掂啦

我諗大概同一個正常人差唔多重?

唔會 巨人係比起睇落去冇咁重 唔代表輕到好似個波咁 巨人都係有人類無法抵抗既重量同質量

唔記得左邊集動畫有講,個重量唔係個頭到?

萊納咁既身型背幾難

標準身高=
身高-100 再x 0.9
如果佢係3米級
咁佢體重=180公斤(仲要係最標準既身形,呢隻巨人明顯唔係)
180公斤真係咁容易背得起?

萊納咁既身型背幾難

標準身高=
如果佢係3米級
咁佢體重=180公斤(仲要係最標準既身形,呢隻巨人明顯唔係)

萊納咁大隻

萊納咁既身型背幾難

標準身高=
如果佢係3米級

萊納咁大隻

咁重都抬得起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞