[四月新番] 進擊的巨人(Season 2) 第四話

381 回覆
12 Like 1 Dislike
今次tbb好快手
星期日就更新咗
啲人名好難記 就算劇透都唔知講緊邊個

幾點播?

mytv super
知道左來納係甲巨人未

下下集咪知
連登好多癡線佬
其實入得呢個post既係咪都有睇漫畫
感覺上係成班漫畫撚劇透圍爐以為成功
點知全部人睇過晒
其實萊納同超大型巨人 係幫人類定巨人戈邊
姐係咁 香港人而家唔比人係香港宣揚共產黨 強國 有冇問題先 唔比係唔係=冇言論自由先
為他人帶來負面影響既野就唔做得嫁啦 普世價值黎
咪撚同我講唔比你透=為你帶黎負面影響 同班食煙撚一樣on9 concept既小學雞冇興趣回
你夠膽話你上面講果D唔係劇透?
理撚得其他人屌過你乜野,都唔係你可以係度劇透既理由
扮撚哂發爛渣咁

好撚高尚啊, 道德撚
以後開 post 講, 道德撚有特權可以屌人
可以亂屈人
你哋班道德撚過晒火位
你唔鐘意就單機啦

收皮啦屌你,乜都加句道德撚就當自己有道理

佢唔明道德撚呢個字係點用
覺得上高登連登 反道德撚係主流 型棍
姐係咁 藍絲廢中有咩問題 釋法有咩問題 佢地玩規舉姐都係 反果班道德撚都係on9既
好似係咁
其實萊納同超大型巨人 係幫人類定巨人戈邊

幫牆外的國家
死得好慘烈

屌你個3個新兵唔撚變巨人,搞到啲長官死撚哂,屌你咩

做咩事劇透,好在不嬲都緊貼漫畫
隔左咁多年要睇既實睇晒咁多集漫畫
都唔明班動畫撚屌乜
正如jojo咁成廿鳩幾年後先黎動畫化
會睇既大部份係死忠
都唔明班動畫撚屌乜
會睇既大部份係死忠

你都識講大部份
我諗都唔少人只係睇過巨人既動畫無睇過漫畫
都唔明班動畫撚屌乜
會睇既大部份係死忠

你想劇透返去漫畫post到講
呢到D動畫post你入黎劇透做乜撚
河水不犯井水 漫畫撚有你自己個邊地方講
動畫撚有我地方講 你入黎劇透做乜撚
想引人注意都唔洗咁啦on9
都唔明班動畫撚屌乜
會睇既大部份係死忠

你想劇透返去漫畫post到講
呢到D動畫post你入黎劇透做乜撚
河水不犯井水 漫畫撚有你自己個邊地方講
動畫撚有我地方講 你入黎劇透做乜撚
想引人注意都唔洗咁啦on9

咪係囉依到講明動畫POST,你就死入黎講漫畫
今季大約第幾集講鎧の巨人係邊個

動畫感覺好拖,去得好慢
連仔定左個post做劇透post
連仔定左個post做劇透post

屌4個長官好慘 明明有三個可以變巨人既人係度

第三個係邊個

Someone is tall that is the tallest titan

動畫感覺好拖,去得好慢

動畫咁樣狗沖劇情都叫拖

動畫感覺好拖,去得好慢

動畫咁樣狗沖劇情都叫拖

得12集講唔講得切

動畫感覺好拖,去得好慢

動畫咁樣狗沖劇情都叫拖

得12集講唔講得切

點會講唔切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞