痴撚線!唔駛有BNO係手都可以去英國

522 回覆
563 Like 26 Dislike
AirbusWell I guess you enjoy the school ride, isn't it?
最快最有效 但咁樣長久落去 英國會唔會驚收得太多人而縮又難講
仲要畢左業都唔知算唔算依賴個BNO持有人
聽過話可以用張cert過英國讀碩士 未知真定假
你六年唔用護照?
千幾蚊都慳
想像到你有幾錢去英國
人哋就係有晒紀錄
BNO citizens - 意思係有bno status 既人, 先算bno citizen
睇唔明呢篇野你都係咪撚去啦
上面話人冇紀錄果d真係有香港出世紙只係HK permanent resident,關BNO citizen撚事咩。

HK permanant resident就可能冇record,bno citizen會冇record?
上面班人成日覺得97前香港出世/居住就自動會變成BNO citizen香港永久居民同BNO citizen都唔識分
2019年英國畢業計吾計?
揸特衰都得咁新移民都得啦
你與生俱來就係英國人,係港共洗你腦令你自己唔記得
你唔識英文喎似係
係講緊本身有bno status既人即使過左期或唔見左都唔需要申請返
唔係乜人都no need to apply for
係香港交足稅都無福利啦
垃圾
好窮啊 有咩路數搵到錢
即係話你依家先寄嘢去續嘅話 冇半年都唔使旨意收到
首先要係BNO Citizen先,揸乜passport純粹係俾你逃走同入境用冇其他意思新移民本身都唔係BNO Citizen,佢地揸乜都冇用
鄭文傑有講過會有方法
條友潛撚咗水喇,大大聲話人唔識英文,原來自己至係唔識果個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞