痴撚線!唔駛有BNO係手都可以去英國

522 回覆
563 Like 26 Dislike
Belfast Wales呢啲租雙人屋住都係300磅左右一個月
反正未有工開咪去鄉鎮住下先囉
偏遠地區+shared house+ 好撚慳係OK
咁其實半年生活費即係幾錢?問極都冇個答案
即係本身冇截數日,但共產黨會截你數
問極都無答案係因為佢未講實質個數
Btw blocked 大陸仔唔好再同我講野
youtube好多係英國住緊香港人計過條數
6萬真係好好好高風險
宜家係武肺加衰退加新到埗
頭一筆錢要足夠頂到搵到穩定收入
同埋你冇份工加冇錢好難租屋
英國啲氣候訓街會死
預10萬啦
nmsl
唔知我有冇理解左 其實佢既意思係咪話"本身你係有申請過" 但唔見左 加上冇一本過期/有效既實體BNO係手,出年都可以直接去英國.
但問題係如果我係97前係香港出世但從未申請過BNO呢
if they have another valid passport that allows visa-free travel to the UK. There is, therefore, no need to apply for or renew a BN(O) passport 咁姐係係揸特衰都可以?? 如果我理解錯唔好屌咁大力
讀緊書仲要係IVE咁點算
Thanks mate
Do you go to school by bus?
個黑色胖子個個POST都留一樣CM想點
讀埋先
唔知果邊承唔承認ive資歷架構
緊係讀埋先啦
同埋你都要儲錢
笑撚死
條友唔識英文就大陸人
我識日文我係咪日本人啊弱智仔
個個post 都BNO 想點
- show a commitment to learn English, where appropriate
個 visa 都話去讀書啦,5年學好英語。
唔識英文係港共政府一手造成,母語教育簡直就係將香港新一代與世界隔絶

有冇人好似我咁。。
我細佬有 但我冇。父母都冇
垃圾
冇bno
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞