[HKUSPACE]召集所有太空人的面孔 (8) 就快完sem!!

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
聽日IIC quiz呀
有無人救下我 唔知點溫

同求

聽日IIC quiz呀
有無人救下我 唔知點溫

同求

我聞到爛Grade嘅味道
cbp lab report改遲左deadline終於唔洗咁chur
cbp lab report改遲左deadline終於唔洗咁chur

係喎
Ismw assignment 會唔會集體炒車...

點解

點解

冇人上堂咁濟
唉,唔係太識..
希望冇做錯

點解

冇人上堂咁濟
唉,唔係太識..
希望冇做錯

寫essay?

點解

冇人上堂咁濟
唉,唔係太識..
希望冇做錯

寫essay?

雖然好短

點解

冇人上堂咁濟
唉,唔係太識..
希望冇做錯

寫essay?

雖然好短

KEC Ismw都好慘烈
好多人上堂但無乜人聽書
我覺得Danny教書都唔係好悶姐

點解

冇人上堂咁濟
唉,唔係太識..
希望冇做錯

寫essay?

雖然好短

KEC Ismw都好慘烈
好多人上堂但無乜人聽書
我覺得Danny教書都唔係好悶姐

我呢面fai gor都唔差
只係有時聽唔明瞓咗....
明個時我都有認真聽
iic oral份script諗唔到寫咩

d弟兄出嚟分享成果

有無人做完fmo assignment questions 2
做到好迷惘 好似get錯左條題目
聽日eapp present 緊張到尿都標

唔使緊張 無嘢好緊張 表現自然就ok

最驚q&a唔知佢會問乜

最驚q&a唔知佢會問乜

你係lecturer問定學生問
上個post咁快爆嘅

最驚q&a唔知佢會問乜

口腔潰瘍緊表示好驚因為讀音不正扣分
有冇巴絲知logic個exam難成點test+quiz都死死地 唔想玩完 thomas教

最驚q&a唔知佢會問乜

口腔潰瘍緊表示好驚因為讀音不正扣分

有無人做完fmo assignment questions 2
做到好迷惘 好似get錯左條題目

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞