[HKUSPACE]召集所有太空人的面孔 (8) 就快完sem!!

1001 回覆
5 Like 3 Dislike

Wayne

so9sad 俾佢伏親

Wayne 邊度伏 又型

我嗰陣比wayne教 教得勁好 上完lecture 番屋企連書都唔洗溫已經識做

頂 我thomas

thomas邊個黎? 新黎架? 形容下個樣

Thomas係個阿叔黎。係college principal lecturer 睇樣真係睇唔出
不斷見到有同學仔問logic
呢科真係好靠自己諗通
我建議想高分既同學仔可以將所有topic 全部撈亂黎溫
尤其是第三定第四課(分類個課)同其他課撈
一搵到邊度logic fail說服唔到自己就好send email喇

而覺得自己能力較弱既同學建議用力溫熟最後兩課 (故事畫箭咀同logic 唔通個啲日常)好似有都有20分左右

感激絲打

絲打
早咗一粒鐘返去
早知瞓多陣...

so9sad 俾佢伏親

我嗰陣比wayne教 教得勁好 上完lecture 番屋企連書都唔洗溫已經識做

頂 我thomas

Thomas係個阿叔黎。係college principal lecturer 睇樣真係睇唔出

Thomas 應該讀過好多書 聽佢言談覺得佢幾聰明
呢科真係好靠自己諗通
一搵到邊度logic fail說服唔到自己就好send email喇

而覺得自己能力較弱既同學建議用力溫熟最後兩課 (故事畫箭咀同logic 唔通個啲日常)好似有都有20分左右

感激絲打

不過個lecturer好似連最尾2課都未教到

Wayne

so9sad 俾佢伏親

Thomas: 你係唔係wayne個班架?教得咁慢

我有問過Wayne 佢地兩個感情係咪唔好
Wayne 話佢地感情唔錯
呢科真係好靠自己諗通

感激絲打

絲打

早咗一粒鐘返去
早知瞓多陣...

又擺烏龍
早咗一粒鐘返去
早知瞓多陣...

又擺烏龍

成日唔記得啲調動
唔緊要,啲教乜就得

頂 我thomas

係咪教qa個Thomas
好postive 嘅grp mate
小妹講到有少少緊張同講錯一兩隻字,
都不停安慰me,話Ok,無問題
小妹好感動...
[url]以下邊啲係打j過度病徵??? https://lihkg.com/thread/213270/page/3?ref=ios - 分享自 LIHKG 討論區[/url]

小妹中哂....
小妹好感動...

爆3.7未
小妹好感動...

爆3.7未

如果SR呢科成績唔差嘅話咪得
其他科都有信心
4月前都日日溫(4月做asm)
終於搞掂哂啲asm
一陣返屋企開始溫書

頂 我thomas

應該唔係

MBBS

頂 我thomas

應該唔係

MBBS

小妹好感動...

爆3.7未

其他科都有信心
終於搞掂哂啲asm
一陣返屋企開始溫書

得閒練下啲雞啵
小妹好感動...

爆3.7未

其他科都有信心
終於搞掂哂啲asm
一陣返屋企開始溫書

得閒練下啲雞啵

雞啵?
小妹一陣又要買奶...
諗緊買3.6定city super個隻
以下邊啲係打j過度病徵??? https://lihkg.com/thread/213270/page/3?ref=ios - 分享自 LIHKG 討論區

小妹中哂....

有j絲
以下邊啲係打j過度病徵??? https://lihkg.com/thread/213270/page/3?ref=ios - 分享自 LIHKG 討論區

小妹中哂....

有j絲

巨根人夫係我另一個名

小妹中哂....

有j絲

巨根人夫係我另一個名

你應該叫巨根人妻

小妹中哂....

有j絲

巨根人夫係我另一個名

你應該叫巨根人妻

小妹會怕羞.....

屌,聽人present好悶
快啲放我返屋企溫書

頂 我thomas

應該唔係

MBBS

Logic God Thomas
有無人考左IIC
今日唔使返 真好
但要開始趕asm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞