[HKUSPACE]召集所有太空人的面孔 (8) 就快完sem!!

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
想訓
唉睇黎唔洗旨意溫到iic

Same here 聽日準備裸考

岩岩先搞掂份essay 利申有tips

求tips

有無tg

其實有朋友裸考有13題 我溫到成隻狗又通頂先得10題 屌

求tips

有無tg

有啲人話靠common sense做

求tips

有無tg

佢係話淨係揀啲見過既做答案 雖然我都係 不過我係走堂走到差啲俾人DQ 佢有上足 所以先高過我掛

求tips

有無tg

佢係話淨係揀啲見過既做答案 雖然我都係 不過我係走堂走到差啲俾人DQ 佢有上足 所以先高過我掛

求tips

有無tg

tg: dark11001000
有冇人聽日測logic

Btw濕尻wayne

hi

溫成點 我同班frd乜撚都唔識

溫到2046 到依家仲係唔多明indirect truth table

求tips

有無tg

tg: dark11001000

Sent
覺得自己篇ismw essay寫得好撚差 不過要瞓了

我都係 不過見Danny Leung 比分咁鬆手 所以hea做算

我都係 不過見Danny Leung 比分咁鬆手 所以hea做算

佢好鬆手嫁? 咁就好了
我漂向北方 別問我家鄉

佢好鬆手嫁? 咁就好了

佢tutorial 比分組組都差唔多 差異大概得個0.5-1.5分

佢好鬆手嫁? 咁就好了

佢tutorial 比分組組都差唔多 差異大概得個0.5-1.5分

都係 佢係咪都話well done
坐我對面個男仔可唔可以唔好再un腳 un到成身震曬
坐我對面個男仔可唔可以唔好再un腳 un到成身震曬

對唔住
一落堂門口有人同我say hi,乜料
中文得74同87...
低咗少少...
我預上堂交個份作文有85...

書信就預有90...
中文得74同87...
低咗少少...

書信就預有90...

ACL?
我果班好似兩篇文都冇人高過80

78同66 好灰

Yup
張仔?
屌logic一失足成千古恨
eapp 兩份asm都b range
今日終於present晒所有野啦
唔洗再對住班小圈子
中文得74同87...
低咗少少...

書信就預有90...

你地篇作文好Q高分
你叫我情何以堪
發現cwb有條女幾似個李旻芳
示意圖:

小妹唔似你班友仔
示意圖都冇張咁垃圾
中文得74同87...
低咗少少...

書信就預有90...

你地篇作文好Q高分
你叫我情何以堪

幾分?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞